Özgür Özel’in Antalya programı belli oldu

3 Ekim Perşembe günü Antalya’ya gelecek olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in ziyaret programı belli oldu.

Antalya'ya en son 14 Eylül’de bir ziyaret gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in daveti üzerine yarın bir takım ziyaret ve anahtar teslim programı için yeniden Antalya’ya geliyor.

Başkan Özel Antalya’da ilk olarak saat 12.00’da Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığında İl Başkanı Nail Kamacı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelecek.

Özgür Özel, saat 13.00’de ise Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret edecek.

Özel, Antalya Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından saat 14.00’da özel bir otelde turizm sektör temsilcileri ile görüşecek.  

Toplantı sonrası CHP Genel Başkanı Özgür Özel, saat 16.00’da Kepez ve Santral Mahallesi Kentsel dönüşüm Projesi'nde 1068 dairenin hak sahiplerine teslim törenine katılacak.

Özel’in Antalya’daki son durağı ise Kepez Belediyesi olacak. Özgür Özel Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ile bir araya gelmesi planlanıyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in programların ardından ise Antalya’dan ayrılması bekleniyor.