ÖZEL ÇOCUKLARIN OKULUNA ÇOK AMAÇLI SALON

Serik'te Serik Özel Eğitim Uygulama Okulu'na çok amaçlı salon yapılması için protokol imzalandı.

Karadayı mahallesinde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Serik özel Eğitim Uygulama Okulu'na, iş insanı Süleyman Kanmaz tarafından babası Mehmet ve annesi Gülsüm Kanmaz adına çok amaçlı salon yapılması için protokol imzalandı. Okulda düzenlenen imza törenine Serik kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, Belediye Başkanı Enver Aputkan, Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, okul müdürü Osman Şükrü Böce ile iş insanı Süleyman Kanmaz ve annesi Gülsüm Kanmaz da katıldı.

“72 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ”

İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, "İlçemizde orta ve ağır engelli çocuklarımızın eğitim alabilmeleri için Karadayı mahallesine yaptırılan 72 öğrenci kapasiteli Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda eğitim ve öğretimimiz devam ediyor. Burada çocuklarımızın eğitim almaları bizim için çok önemliydi. Okulumuzda bulunan en alt kattaki boş salonun yemekhane, oyun alanı gibi bir çok konuda kullanılması için hayır sever iş insanımız Süleyman Kanmaz ile protokol imzaladık" dedi.

İş insanı Süleyman Kanmaz ise "Buradaki öğrencilerimize katkı sağlamak istedik. Topluma bu çocuklarımızı biraz daha yaklaştırabilmek açısından elimizden ne geliyorsa yapmak istedik" diye konuştu.

DHA