Oyuncu ve koç birbirine girdi

Türkiye Basketbol 2. Lig’de Play-Off Eleme Turu heyecanı devam ederken, sezon flaş ekiplerinden Ayos Antalya Spor, Akhisar Belediye Basketbol engelini rahat geçti.

Rakibini her iki maçta da mağlup eden Antalya ekibinin rövanş karşılaşmasına ise bir tartışma damgasını vurdu. Mücadelenin 3’üncü periyodunun son bölümleri oynandığı sırada oyuncu Eray Aydoğan ile Antrenör Engin Gençoğlu arasında tartışma çıktı. Eray Gençoğlu’nun küfürlü söz sarf ettiği iddia edilirken, canlı olarak yayınlanan maçta Gençoğlu’nun aniden yerinden fırlayarak oyuncunun üzerine yürümesi dikkat çekti. Ayos’un 59-50 üstünlüğünün bulunduğu anlarda yaşanan kısa süreli tartışmanın ardından oyuncu soyunma odasına gönderildi.

HER İKİ MAÇI DA KAZANDI

Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Ayos Antalya Basketbol, Akhisar Belediye Basketbol’u her iki maçta da devirerek adını son 16 turuna yazdırdı. Antalya’daki mücadeleyi 79-52 kazanan Antalya ekibi, rövanşı da deplasmanda 91-81 almayı başardı. Ayos’un yeni rakibi Çözüm Ankara Koleji Safe Spor’u eleyen Çorlu Belediyesi olacak.