"OYUNA HÜKMETTİK"

Süper Lig'de uzun süre liderliği elinde tutan, ancak daha sonra düşüşe geçen Alanyaspor'da Teknik Direktör Çağdaş Atan, ilk 10 hafta ile son 10 haftayı ayrı değerlendirmenin gerektiğini söylerken, zirve mücadelesine devam etmek istediklerini söyledi.

Kariyerindeki ilk teknik adamlık deneyimini Alanyaspor'da yaşayan ve Süper Lig'in ilk devresinde toplanan 34 puanda önemli pay sahibi olan Teknik Direktör Çağdaş Atan, ortaya koyulan performansı değerlendirdi. Alanyaspor'da daha önce de çalıştığı için takım yapısını iyi bildiğini ve bu sayede lige iyi bir başlangıç yaptıklarını söyleyen genç teknik adam, "Takıma yeni katılan transferlerimiz de bize olumlu cevaplar verdiler. İyi bir takım olduk ve iyi bir oyun oynamaya başladık. Zaten felsefemiz; iyi oyundu. Oyuna hakim olabilmek, oyuna hükmedebilmekti. Bunu da gerçekleştirdik" dedi.

PERFORMANSTAN MEMNUN

İlk 10 hafta ile ikinci 10 haftayı ayrı değerlendirmenin gerektiğini ifade eden Atan, "10. haftadan sonra rakiplerin bize karşı oyunları daha da sertleşmeye başladı. Ondan sonra daha sıkı savunmalarla karşılaştık. Bunun çözümünü çok erken bulamadık ama son 2-3 haftadır geriye düşmemize rağmen bunun çözümünü bulduğumuzu düşünüyoruz. Bu bizi mutlu ediyor. İnşallah bu şekilde devam ederiz" diye konuştu.

“UMARIM ZİRVEDE KALIRIZ”

İlk devreyi 5. sırada tamamladıklarını ve başarılı olduklarını belirten Çağdaş Atan, "Hem yeni başlamış bir teknik direktör olarak hem yeni oluşmuş bir takım olarak hem de yeni oynadığımız oyun itibariyle bence bulunduğumuz pozisyon gayet iyi. 6-7 puan daha alabilir ve yukarıya daha sıkı tutunabilirdik ama bulunduğumuz pozisyon bizi mutsuz etmiyor. Önümüzde 20 maç daha var. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Umarım zirvede kalırız ve iyi futbol oynamaya devam ederiz. İzleyenler Alanyaspor’u izlemekten zevk aldıklarını söylüyorlar bu da bizi mutlu ediyor" diye belirtti.

TALİP GÖKHAN YÜMSEL