Otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti
Antalya’nın Alanya ilçesinde otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti. Jandarma ekiplerinin yaptığı kontrollerde sürücünün 1,99 promil alkollü olduğu belirlendi.

Antalya’nın Alanya ilçesinde otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti. Jandarma ekiplerinin yaptığı kontrollerde sürücünün 1,99 promil alkollü olduğu belirlendi.
Kaza, saat 15.00 sıralarında Alanya-Gazipaşa D-400 karayolu
Demirtaş Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.B. (42)
idaresindeki 07 ALS 202 plakalı otomobil, Gazipaşa istikametinde seyir
halindeyken yaya geçidi olmayan yerden geçtiği esnada Mine Elmacıoğlu’na (55)
çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk
edildi. Sağlık ekibi olay yerinde Mine Elmacıoğlu’nun hayatını kaybettiğini
belirledi. Elmacıoğlu’nun cansız bedeni savcılık ve jandarma incelemesinin
ardından Alanya Belediyesi morguna kaldırıldı.
Öte yandan jandarma ekiplerinin yaptığı kontroller sonucunda
araç sürücü S.B’nin 1.99 promil alkollü olduğu belirlendi. Olayla ilgili
tahkikat başlatıldı.
İHA
Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kişi, çalıştığı restorandan çıkarıldıktan sonra aralarında çıkan sözlü tartışmadan sonra eski müdürünü bacağından bıçakladı. Olayda yaralanan müdür hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde, Rus uyruklu otizmli özel çocuklara hizmet veren özel spor salonunda spor eğitmeninin, otizmli çocuğu azarlayarak tokat attığı iddiasıyla sosyal medyada yayınlanan görüntüleri tepkilere neden oldu.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde tırla çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Kalbi duran motosikletli çocuk ambulanstaki kalp masajıyla hayata döndü.
Antalya'da kamyonet ile motosikletin karıştığı trafik kazası sonrası araç sürücüleri trafik ekipleri gelmeden motosikleti de bırakarak kaza yerini terk etti. Kaza anıysa güvenlik kamerasına yansıdı.
Antalya'da eşini silahla vurarak öldüren sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosikletin hafif ticari araca arkadan çarptığı kazada, çarpmanın etkisiyle aracın arka camından içeri giren motosiklet sürücüsü, başındaki kask sayesinde ölümden döndü.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosiklet ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Sürücü belgesi olmayan motosiklet sürücüsü ve sahibine 18 bin 677'şer TL ceza uygulandı.
Antalya’da bir aracın motor kısmına giren yavru kedileri vatandaşlar telefondan kedi sesi açarak çıkartmaya çalıştı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü yaralandı.
Antalya'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1'i çocuk 4 kişi yaralandı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz