OSMAN YARDIMCI’NIN GÖZÜ FEDERASYONDA

Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı, Türkiye Kasaplar, Besiciler Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

İrem GÜNEYBAZ, Fatma ARSLAN

Antalya’da uzun yıllardır Kasaplar Odası Başkanlığını üstlenen ve 2022 Antalya Kasaplar Odası Genel Kurul seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Osman Yardımcı, Lider Medya’ya özel yaptığı açıklamada, Türkiye Kasaplar, Besiciler Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Başkanlığına aday olduğunu bildirdi.

“KASAPLARI AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Yardımcı, uzun yılladır hizmet verdiği Antalya’da üstlendiği yeni dönem başkanlığı sürecinde de çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini anlattı. Kentte kasap esnafına yönelik yaptığı çalışmaları hatırlatan Yardımcı, “Bizler her zaman esnafımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan bir mezbahaya sahibiz. Esnafımıza destek olmak için özenle çalışıyoruz. Yeniden seçilmenin mutluluğu ve gururu ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mental olarak yorgunluğumuz yok, oturup beklemeyeceğiz. Geçtiğimiz 4 gün içerisinde çalışmalarımıza katkı sunmak amacıyla Türkiye’nin 16 ilini ziyaret ettik. 16 ilimizde gördüğümüz teşviklerle Türkiye çapında kasaplarımızı ayağa kaldıracak çalışmalar yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

“81 İLDEKİ KASAPLARA SAHİP ÇIKACAĞIM”

Öte yandan Türkiye Kasaplar, Besiciler Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Başkan Vekilliği görevini üstelen Yardımcı, bir de müjde verdi.  Yardımcı, yeni bir görev için hazırlandığını belirterek, “Türkiye Kasaplar, Besiciler Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Başkanlığına aday olduğumu buradan tüm kamuoyu ile paylaşmak isterim. Bu başkanlık nezdinde Türkiye’nin 81 ilindeki tüm kasaplara sahip çıkacağım. Ses getirecek işler yapacağım. Kasaplarda sucuğu serbest bıraktıracak, tavuk parçalama işlemlerini alacağız. Çalışmalarımızı aynı şevk ve özenle devam ettireceğiz. Esnafımızın her zaman arkasındayız” ifadelerini kullandı.