ORTAK DEĞER SERİK BELEDİYESPOR

Misli.com 2. Ligde mücadele eden Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Deligöz ve yönetim kurulu üyeleri Serik’te bulunan STK Başkanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Ortak değer Serik Belediyespor oldu.Misli.com 2. Ligde mücadele eden Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Deligöz ve yönetim kurulu üyeleri Serik’te bulunan STK Başkanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Ortak değer Serik Belediyespor oldu.

Toplantıya Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Deligöz, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, Serik Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Sedat Karagöz, Serik semt pazarcıları ve tuhafiyeciler odası başkanı Mevlüt Akıllı, Antbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“TÜRKİYE'DE SAYILI TAKIMLAR ARASINDA YER ALIYOR”

Toplantıda Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan yaptığı konuşmasında, “Amacımız, ilçenin ortak değeri olarak kabul ettiğimiz Serik belediyesporu daha iyi noktalara nasıl getirebiliriz, neler yapabiliriz. Serik Belediyespor Türkiye'de sayılı takımlar arasında yer alıyor. İlçemizi çok iyi temsil ediyor. Futbol pahalı bir spor dalı. Belediyeler profesyonel kulüplere direk maddi kaynak aktaramıyor. Ancak amatör kulüplere bütçenin binde yedi civarında. Elimizi taşın altına koymamız gerekiyor. Çok eski bir kulüp. Başarılarla dolu bir geçmişe sahip bir kulüp. Hep birlikte elimizden gelen destek ve gayreti göstereceğiz. Bizden sonrakilere iyi bir Serik ve iyi bir Serik spor bırakmalıyız. Ülke ve Dünya olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Buna rağmen kulübümüz gayet iyi durumda. Hep birlikte bu işin üstesinden geleceğimize ben inanıyorum. Birlikten güç doğar” dedi.

“BU ŞEHRİN ORTAK DEĞERİ SERİK BELEDİYESPORDUR”

Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Deligöz, “Serik belediyespor zor şartlarda kurulmuş ve günümüze kadar gelmiş, 2. Ligde mücadele eden 40 takımdan bir tanesidir. Kulübümüze emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu şehrin ortak değeri Serik Belediyespordur. Göreve geldiğimiz günden bu yana yönetim kurulu üyelerimiz kulübe ciddi bir maddi destek sağladı. Mali disiplin içerisinde kulübü belli bir noktaya getirdik” diye konuştu.

Başkan Deligöz, konuşmasına şöyle devam etti: Genç vizyonlu hedefi olan bir hoca ile anlaştık. Geçmişte futbolculara olan borçlarımızı helalleşerek çoğunu kapattık. Az para ile çok iş başardık. Her kulübün borcu var. En az borcu olan kulüplerden birisiyiz. Böyle olunca da 1 ve 2. Ligden bir çok futbolcu bizim kulübe gelmek için bize ulaşıyorlar. Biz kulübün mali disiplinini bozmadan, karakterli, katkı koyacak oyuncuları hesabımıza uygun şekilde almaya çalışacağız. Koşan, mücadele eden bir takım kurmaya çalışıyoruz. Futbol bir şehrin tanıtımına da çok katkı sağlıyor. Takımın iyi yerde olması şehrimizin tanıtımına da katkı sağlayacaktır. Bundan böyle tüm STK başkanlarımızı gerek içerde gerekse deplasmandaki maçlarımıza davet ediyoruz. Öte yandan şu an aramızda bulunan Antbirlik Başkanımızdan forma ön sponsoru olmasını talep ediyoruz. Takdir kendilerinindir. Yardımcı olacağından da şüphemiz yok.

STK Temsilcileri adına konuşan Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, “Serik belediyespor herkesin ortak değeridir. İşbirliği yapıp elimizden destek vereceğiz”  dedi.

Toplantı sonunda Kulüp Başkanı, STK Başkanlarına Serik Belediyespor atkısı hediye etti.

HABER MERKEZİ