ÖRNEK SÜRÜCÜLERE PLAKET

İçişleri Bakanlığı'nca başlatılan 'Bu yolda hep birlikteyiz' adlı proje kapsamında, Antalya'nın Demre İlçesi Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan denetimlerde belirlenen örnek sürücülere, teşekkür plaketi verildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ekiplerinin yaptığı denetimlerde son beş yılda trafik cezası almamış, trafik kazasına karışmamış 3 örnek sürücüye, düzenlenen törenle teşekkür plaketi verildi. Demre Kaymakamlığı'nda yapılan etkinlikte, Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Demre İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Tırpancı, Trafik Tim personeli katıldı. Törende örnek sürücü seçilen Beymelek İlkokulu Müdürü Tülay Celepoğlu, sürücüler Arif Sarıca ve Yusuf Çetiner'e plaketleri verildi.

Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, "5 yılda trafikte örnek sürücü olarak trafik kurallarına uygun araç kullandığınız için teşekkür ediyorum. Trafik kurallarına uyarak, topluma örnek oldunuz. Trafik kurallarına uymak bir yurttaşlık görevidir. Siz iyi birer yurttaş olarak bunu gerçekleştirdiniz. Bu örnek kişiliğinizi yaşam boyu devam ettirmeniz en büyük dileğimdir. Bu plaketleri, evinizin en görünen yerinde saklayarak, evinize gelen konuklarınıza göstererek bunun anlamını anlatın" dedi.

DHA