Orman Bölge Müdürlüğünden değerlendirme toplantısı
Antalya Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran Başkanlığında 2025 Yılı programlarına yönelik değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Antalya Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran Başkanlığında 2025 Yılı programlarına yönelik değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Antalya Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran Başkanlığında 2025 Yılı programlarına yönelik değerlendirme toplantısı Bölge Müdürlüğüne ait toplantı salonunda yapıldı.
Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran yanı sıra toplantıya Bölge
Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Fidanlık Müdürü, UOEM Müdürü, Etüt Proje
Başmühendisi, Hukuk Müşaviri ve İşletme Müdürleri katıldı.
Toplantıda 2025 yılı programları konuşulurken, tüm şubelerde
yapılacak iş ve işlemlere ilişkin çalışmalarda bugüne kadar fiziki, mali yönden
gerçekleşen programlar ele alındı.
YANGIN SEZONU BOYUNCA
MÜCADELE
Orman Bölge Müdürlüğünde gerçekleşen toplantıda yangın
sezonu boyunca yangınlarla mücadelede izlenen yöntemler, sürdürülebilirlik,
koruma, işletme pazarlama stratejileri, diğer genel ormancılık çalışmalarına
yönelik yenilikçi yaklaşımlar, modern teknolojiler, tespit edilen ihtiyaçlar, tasarruf
tedbirleri, sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirildi.
“YILSONU
HEDEFLERİMİZE ULAŞMAMIZ BÜYÜK ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR”
Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, “2025 yılında tüm
programlarımızı eksiksiz bir şekilde tamamlayarak yılsonu hedeflerimize
ulaşmamız büyük önem arz etmektedir. Bu vesileyle tüm Şube ve İşletme
Müdürlerine, Fidanlık ve Etüt proje Başmühendislerine, teknik ve idari
personele bugüne kadar gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür
ediyorum” ifadelerini kullandı.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Antalya Valiliği’ne tahsis edilen tarihi Mermerli Plajı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Antalya Havalimanı’nda terminaller arası ulaşımın arttırılması yönündeki talepler karşılık buldu. Antalya Havalimanı’nda T1-T2 terminal arası ücretsiz servis dönemi başladı.
Burdur’da yaşayan 69 yaşındaki Emine Gülay, yıllardır kurduğu kına gecesi hayaline nihayet kavuştu. Hiç evlenmeyen Emine teyzenin bu özel arzusu, Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin iş birliğinde hayata geçirilen
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kaleiçi Hıdırlık Sokak üzerine yapılan parktaki ağaçtan keçi heykelleri yerle bir edildi. ‘Denizden Gelen Ağaçların Dansı’ adı verilen sergideki heykelleri arasında yer alan ağaç keçiler bakımsızlıktan tahrip oldu ve yerlerde sürünmeye başladı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan 69 yıldır terzilik yapan 82 yaşındaki Yaşar Azgan, ömrünü kitaplarla, terzilikle ve insan biriktirmekle geçirdi.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Türkiye’de bir ilk olan; su ve atıksu şube yolu bağlantısı yapmaya yetkili kişilerin eğitime ilişkin işbirliğini içeren bir projeyi hayata geçirdiklerini duyurdu.
Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin nisan ayı konuğu olarak katıldığı basın toplantısında, tarım sektöründe dijitalleşme ve teknoloji odaklı projeleri ön plana çıkardı. Çandır, Türkiye’nin dört bir yanından coğrafi işaretli ürünleri buluşturan YÖREX Fuarı’nı bu yıl Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlemeyi planladıklarını belirtti.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, ülkesindeki savaş nedeniyle 3 yıl önce tedavi amacıyla Türkiye'ye getirilen 10 yaşındaki Ukraynalı Myhailo Popazav'u Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde ziyaret etti.
Okul yıllarına dayanan 13 yıllık arkadaşlıkları Berk Yüceyüksel'in geçirdiği trafik kazası sonrası ilerleyen ve aşka dönüşen genç çift “Aşk engel tanımaz” sözünün canlı örneği olarak dünya evine girdi.
Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir kara yolunda gece saatlerinde hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte kar yağdı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz