OPERASYON ÇOCUKLARI!

Dünya’daki ülkelerin hepsinin de tarihinde kendilerine göre belleklerine kazınmış olan dönüm noktaları ve tarihleri vardır.  Kuruluş, kurtuluş veya anma yıldönümleri gibi…

***

Fakat Türk Milleti olarak bizim kendi tarihimize baktığımızda bu özel günlerin sayısı dünyadaki birçok ülkeye göre oldukça daha fazladır.

Çanakkale Zaferi…

 30 Ağustos Zafer Bayramı…

 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı…

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı…

***

Başka ülkelere göre fazla olan günlerin belki de en önemlileri olarak sayabileceğimiz, sevinç ve coşkuyla kutladığımız özel günlerimiz.

Bunların yanı sıra hiç hatırlamak istemediğimiz ama hiçbir zaman unutmadığımız acı ve gözyaşı ile hatırladığımız tarihimizde bir karar leke olarak gördüğümüz günleri de yok sayamayız elbette.

***

Mesela 12 Eylül…

Bir sağdan bir soldan denilerek sorgusuz sualsiz gencecik fidanların darağaçlarına gönderildiği, ABD’nin “bizim çocuklar kazandı” notunu geçtiği kahpe eylülü nasıl unutabiliriz ki?…

Peki; neredeyse tüm televizyonlarda canlı yayınlarla adeta film izler gibi izlediğimiz 15 Temmuz’u… ABD’nin tasmasını elinde tuttuğu “OPERASYON ÇOCUKLARI“na karşı Yüce Türk Milletinin verdiği o kahramanlık destanı unutulabilir mi peki?

***

Bizim vergilerimizde alınan kurşunların büyük Türk Milleti’nin üstüne adeta yağmur gibi yağdırılmasını,

Ülkemize yapılacak saldırılara karşı bizleri ve vatanımızın her bir karış toprağını koruması gereken uçakların başta gazi meclis olmak üzere birçok kurumu bombalaması,

***

Şeref ve haysiyet yoksunu 1 dolarlık alçakların (yine iyiler bu günlerde dolar yükseldi),kanı bozuk hainlerin, Hilal bıyıklı bozkurtları, bizim çocukları,  polislerimizi gözlerini kırpmadan bombalayarak şehit etmelerini unutabilir miyiz?

***

Sadece o alçaklığı yapan “Operasyon Çocuklarının” yaptığı ihaneti değil aynı zamanda onun çocukları ile birlikte hareket eden şeref yoksunlarını da asla unutmayacak bu millet. Ederi 1 dolar olan, ama alçaklık ve hainlikte dünyanın en zenginlerini…

Onlarla beraber hareket edip, üç beş oy fazla alırım hevesiyle hainlerle iş birliği yapan siyasi çıyanları…

***

Vallahi ben hiç birisini unutmadım, unutmam da! Çünkü bizim karakterimize göre unutmak ihanettir! Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da üç kuruşluk dünya için ihanete ortak olmaya niyetimiz yok. Bu can bu bedende olduğu sürece de olmayacak!

SON SÖZ

Ne unutacağız ne de affedeceğiz.

Çünkü ne diyor Hz. Ali Efendimiz “her şeyi affedin fakat vatanınıza ihanet edeni asla affetmeyin” !