1-0 ÖNDE

18 Mayıs günü Türkiye Kupası finaliyle birlikte başlayan Antalyaspor'daki çalkantılı günler, şu an süt liman modunda... Mustafa Yılmaz'ın görevi bıraktığı dönemde ortaya koyduğu tavır ve açıklamalar gerginliği zirveye çıkarırken, 'isteyerek' koltuğa oturan Aziz Çetin, camianın nabzını düşürmek için çaba sarf ediyor.

Ciddi anlamda ayrışan camiaya göreve geldikten sonra yazılı olarak seslenen Aziz Çetin, birleştirici bir tavır ortaya koyacağının sinyalini verdi. Çetin, her ne kadar son dönemde görüş ayrılığı yaşa da selefi olan Mustafa Yılmaz'a teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Açıklamanın devamında ortaya koyduğu sözlerle de hedef gösterilen Hasan Akıncıoğlu ve Ali Şafak Öztürk'e isim vermeden teveccüh göstererek, "Bizden önce kulübümüze hizmet eden tüm başkan ve yöneticilerimizden hayatta olmayanları rahmet ve minnetle, aramızda olanları ise saygı ile anıyoruz" sözlerine yer verdi.

Bu çok değerli sözleri bir adım daha ileriye taşıyarak, yukarıda belirttiğim eski başkanların yanı sıra kalbi kırılan eski yöneticilere gereken yaklaşımın gösterileceğinden de şüphem yok.

Aziz Çetin'in başkan olarak başarılı olup olamayacağını şu an kestiremeyiz. Ancak şunu net olarak biliyoruz ki 'Antalyaspor Başkanlık Makamı'na zoraki değil, isteyerek gelmesi çok değerli ve en azından benim gözümde göreve 1-0 önde başladı. Belki de başkan olduktan sonra başını yastığa koyduğunda mutluluktan bir süre uyuyamadı, o derece heyecanlı olduğundan eminim.

Umarım bu heyecanını ve mutluluğunu başarıyla taçlandırır ve camianın arzuladığı hedeflere ulaşmada da katkı sağlar.