Önce kaza yaptı, sonra ceza yedi
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde seyir halinde olan motosiklet sürücüsü, yaya geçidinden geçmeye çalışan bir motosikletin karşısına çıktığını görünce paniğe kapılarak devrildi. Kaza sonucu sürücü yaralandı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde seyir halinde olan motosiklet sürücüsü, yaya geçidinden geçmeye çalışan bir motosikletin karşısına çıktığını görünce paniğe kapılarak devrildi. Kaza sonucu sürücü yaralandı.
Kaza, saat 15.30
sıralarında İstiklal Mahallesi Mehmet Oğuz Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen
bilgiye göre, Gülçin T. idaresindeki 31 AJZ 501 plakalı motosikletin karşısına
yaya geçidinden geçmeye çalışan, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir
motosiklet çıktı. 31 AJZ 501 plakalı motosiklet, sürücüsü Gülçin T.'nin
direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Yaya geçidinden karşıya
geçmeye çalışan motosiklet ise olay yerinden firar etti. Kazada motosiklet
sürücüsü Gülçin T. yere düşerek yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar
durumu 112 Acil Sağlık Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve
polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı,
ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Öte yandan yapılan
soruşturmada, yaralanan motosiklet sürücüsünün ehliyetinin yetersiz olduğu
tespit edilerek 8 bin TL cezai işlem uygulandı.
İHA
Antalya Valisi Hulusi Şahin, açılışına sayılı günler kalan Antalya Millet Bahçesi ziyarette bulunarak incelemelerde bulundu.
Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) iki günlük iş ziyareti düzenledi. YÖRSİAD Başkanı Av. Mustafa Alper Oral öncülüğünde gerçekleşen ziyaret programında, KKTC’nin üst düzey yetkilileri ve iş dünyası temsilcileriyle önemli temaslar kuruldu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Antalya semalarında prova yapan Türk Yıldızları, gökyüzünde sergiledikleri akrobasi hareketleriyle izleyenlerin dikkatini topladı.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 21 Nisan Pazartesi günü Antalya’daki 10 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Hem çalışanlar için daha sağlıklı bir çalışma ortamı hem de hastalar için daha güvenli ve hijyenik yemek sunmak için Manavgat Devlet Hastanesi mutfağında başlatılan çalışmalar devam ediyor.
Antalya İl Müftü Nazif Fethi Yalçınkaya, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler ile bir araya geldi.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 18 Nisan Cuma günü Antalya’daki 7 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Eski Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun babası Osman Çavuşoğlu, 93 yaşında hayatını kaybetti. Acı kaybın ardından Çavuşoğlu ailesine taziye mesajı yağarken merhumun cenaze programı ise belli oldu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları Bölge Müdürlüğü eli ile Belkıs yolunu yenileyerek sıcak asfalt kaplıyor. Yolda yaya kaldırımı projesi de yapılıyor.
Mart ayında 1 milyon 078 bin 360 yolcuya hizmet verdiği açıklanan Antalya Havalimanı'nın 2025’in ilk 3 ayında misafir ettiği toplam yolcu sayısı ise 2 milyon 983 bin 584’e yükseldi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz