Omzu çıkan Emrecan Uzunhan’dan kötü haber

Süper Lig’in 5’inci haftasında oynanan Adana Demirspor maçında omzu çıkan Emrecan Uzunhan’dan kötü haber geldi.

3’üncü haftada oynanan Hatayspor maçı öncesinde antrenmanda omzu çıkan 23 yaşındaki futbolcu, Adana Demirspor maçının 11’inci dakikasında aynı yerden sakatlanırken sağlık heyetinden üzen haber geldi. Omzunda oluşan ödemin dağılmasıyla birlikte MR’a giren başarılı savunmacının en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Sahalara ne zaman döneceğiyle ilgili olarak net bir bilgi paylaşılamazken, yaşayacağı antrenman eksiğiyle birlikte yeniden forma giymesinin devrenin son haftalarını bulabileceği belirtildi.

BU SEZON 3 MAÇA ÇIKTI

Aynı sakatlık sebebiyle Hatayspor ve Başakşehir maçlarında forma giyemeyen Emrecan Uzunhan, bu sezon 3 maça çıktı. İlk hafta oynanan Göztepe maçında 5 dakika oyunda kalan genç stoper, Beşiktaş karşısında 84 dakika forma giyerken, Adana Demirspor’a karşı da 11 dakika mücadele verebildi.

BÜNYAMİN BALCI VE BAHADIR ÖZTÜRK’TE YOK

Yarın Fenerbahçe’yi konuk edecek Antalyaspor, Emrecan Uzunhan’ın yanı sıra iki futbolcu daha forma giyemeyecek. Kırmızı-Beyazlılarda sakatlığı bulunan Bünyamin Balcı ve Bahadır Öztürk kadroda yer alamayacak.