OLMAYANI YOKTAN VAR EDEN CHP’LİLER

Dünya İsrail’in Gazze’de yaptığı katliamı konuşurken bizde yereldeki gündemi ele almaya devam ediyoruz. Antalya bazındaki gündemimiz maalesef yine CHP.

Maalesef diyorum, çünkü her gün CHP’yi yazmaktan onların SKANDALLARINI takip etmekten BİTAP DÜŞTÜM desem yeridir.

Vallahi bu partiyi kuran ATATÜRK yattığı yerden kalkıp gelse 3 cuma selalar verilirken bunların ağzını terlikle çarpardı. İnanın her gün yeni bir SKANDALI yoktan var ediyorlar!

Dünya şehri Antalya’da kendi il kongresini bile doğru dürüst yapamayan CHP’den daha ne bekleyebiliriz ki? Cinsiyet kotasına uymayıp listesi delik deşik olmuş.

İtiraz üzerine itirazlar yapılmış.


Seçim Kurulu birçoğunu haklı bulmuş. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen delegelikten istifa etmiş. Eski İl Başkanı Ahmet Kumbul’un kurultay delegeliği düşmüş.

Yamalı bohça bir liste çıkmış ortaya. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e VEFASIZLIK SKANDALI son anda önlenmiş.

Hani dedim ya, “CHP’ye dışarıdan birinin muhalefet olmasına gerek yok onlar kendi kendilerine muhalif olurlar” diye bu yazdıklarımın eksiği var fazlası yok. Kim yaptı? CHP’liler kendi kendilerine bunu yaptı. Peki nasıl? Olmayan SKANDALI YOKTAN VAR EDEREK değil mi?

Bu kadarıyla kalsa neyse deyip köşemizde biz de biraz nefes alacaktık. Ne mümkün efendim! SKANDALI YOKTAN VAR EDEN bir sistem ve yapı var CHP’de.

Bugün LİDER GAZETE’de okuduğunuz ‘KES KOPYALA YAPIŞTIR CHP’ diye bir manşet haberi var. Bu başlık bana hiç yabancı değil. Bizim meslekte bu kelime üşengeç, masa başı çalışan meslektaşlarımız için kullandığımız bir terimdir, ‘KES KOPYALA YAPIŞTIR’.

Haberden alıntılar yaparak bende biraz konuyu ele almak istedim. CHP Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanlığı için ‘SEÇİM’ yerine ATAMA’ kararı alınması YOKTAN VAR EDİLEN SKANDAL oldu. Tabi abiler SKANDAL yaratır da CHP GENÇLİĞİ geri kalır mı? Kalmaz!

Antalya İl Gençlik Kolları tarafından gönderilen evrakta; Gazipaşa yerine ‘KEMER GENÇLİK KOLLARI ATAMASI HAKKINDA’ ibaresi kullanılması CİDDİYETSİZLİĞİ gözler önüne seriyor.

Siz deyin TRAJİKOMİK ben diyeyim SKANDAL. Başkan BÖCEK’i KURULTAY DELEGESİ seçtirip SKANDALI önleyen İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz bu kez de kendi kendine yoktan bir SKANDALI VAR ETMİŞ.

Cıva gibi delikanlıların ‘KES-KOPYALA-YAPIŞTIR’ yöntemiyle atama yapması ATATÜRK’ÜN kurduğu partideki liyakatsizliği ve CHP’nin ne hallere düştüğünü bize kanıtladı.

Tabi bu mevzunun nereden kaynaklandığı detayına ben girmeyeceğim. Zaten LİDER GAZETE’de ayrıntılarıyla yer alıyor. Ama anlattıklarım CHP’nin durumunu özetlemeye yetiyor da artıyor bile.

Çünkü OLMAYANI YOKTAN VAR EDİYORLAR!


--------------------

ALIN BİR SKANDAL DAHA

Vallahi de billahi de bu CHP ve CHP’liler bir alem arkadaş. İnanın OLMAYANI YOKTAN VAR ETMEKTE üstlerine yok. Şimdi yazacaklarımı okurken fotoğrafa dikkatlice bir bakın. Bana hak vereceksiniz!

Herkesin malumu Gazze ve İsrail mevzusu; CHP’lilerinde malumu. Kongreler yapılırken bu olayı telin etmek için seçim standına astıkları Filistin konulu afiş SKANDALA dönüştü.

Afişte göze çarpan bariz hatalar alay konusu oldu. Afiş baştan aşağı hatalarla dolu. Hani, “Yapıp asmasaydınız daha hayırlı olurdu” dedirtecek türden.

En büyük hata, Mustafa Kemal Atatürk’e ait olduğu iddia edilen, “Kabe'nin tek taşına dokunulursa bütün ordumu gönderirim” sözü. ATATÜRK'ÜN BÖYLE BİR SÖZÜ YOK.


Kabe, Filistin'de değil Mekke’de. Afişte yer alan bayrak Filistin’e ait değil Ürdün bayrağı. Koskoca afişte doğru olan tek şey CHP’nin değişmez ALTI OKLU bayrağı!

Yahu ben CHP’lileri kültürlü, okumuş insanlar sanırdım ama vallahi yüzümüzü kara çıkarttılar. Afişteki son yanlış ‘YALNIZ’IN doğru yazılamayıp ‘YANLIZ’ yazılması.

İnanın birileri SKANDAL arayacak olursa en yakınındaki CHP’li bir arkadaşına sorsun. YOKTAN BİR SKANDALI HEMEN VAR EDER!

----------------

BELEDİYELER DURUR MU?

Dünkü yazıma “Ayhan Işık tahta kaşık, Antalya’da çarşı karışık” diye bir başlık atmıştım ya bu CHP’liler yüzümü kara çıkartmıyor ona seviniyorum. Diğer taraftan da yaşananlara üzülüyorum.

Şimdi partide akla hayale gelmeyecek SKANDALLAR yaratılırken CHP’li belediyeler de onlardan geri kalmıyor. Bir iş yaparken ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar!

Bunun en canlı örneğini Muratpaşa Belediyesi ortaya koydu. Yer ERENKUŞ PLAJI. Hani sezon bitmek üzere ya oradaki demir parmaklılar ve çitler mavi ile boyanmış.


Hiç itina gösterilmeden yapılan bu çalışmada çitler maviye boyanır da ağaçlar garip bırakılır mı? Hani ÖDÜLLÜ ÇEVRECİ BELEDİYE ya Muratpaşa! O çitleri hangi KAZMA boyadıysa AĞAÇLARI DA MAVİYE BOYAMIŞ! Al sana ÇEVRE SKANDALI!


Kimi neresinden tutsan dökülüyor. Tabi Başkan Ümit Uysal’ın derdi BÜYÜKŞEHİR ADAYLIĞI olunca, kimin ne yaptığı umurunda mı? Hani ÖDÜLLÜ ÇEVRECİ ya.

Son 6 ayda hepsi yerle yeksan olsa ne yazar değil mi? Sevsinler sizin çevreciliğinizi.

Vallahi ben olsam o ağaçları maviye boyayan KAZMA kimse bulur, tek tek o ağacı temizletir, ibreti alem için de fotoğrafını servis ederdim. Bende buradan İFŞA ederdim onu.

Gördünüz değil mi sevgili dostlar; CHP’Lİ kardeşlerimiz OLMAYANI YOKTAN NASIL VAR EDİYORLARMIŞ? Yazık, hem de çok yazık!