OLMADI, OLAMADI, OLAMAYORUDU

İlk 10 dakika hariç ağır bir üstünlükle oynadığımız maçta Galatasaray'a 0-1 yenildik.

Maça iyi başlayan taraf İstanbul ekibi Galatasaray oldu. İlk 10 dakika kalemizde 3 - 4 tane net pozisyon buldular ve bu pozisyonların biriside gol oldu. Golden sonra ise neredeyse tek kale bir maç izledik. Maç tamamen Alanyaspor'un kontrolündeydi. Kanat ortaları ile özellikle etkili olmaya çalışsakta golü bir türlü bulamadık. Son vuruş becereksiziliğimiz bizi resmen puansız bıraktı.

Çağdaş Hocanın maç öncesi yazdığım bir taktikle maça çıktığını ve bana göre doğru bir kadro ile oynadığını düşünüyorum. Ancak değişiklikler konusunda çok geç kaldık. Bareiro, Mustafa Pektemek Juanfran gibi isimler erkenden oyuna girmeliydi. Özellikle kanat ortaları ile oynadığımız ve hiç üstümüze gelmeyen bir Galatasaray varken, Juanfran gibi iyi orta açan bir isim sahada olmalıydı. Mustafa ve Bareiro gibi ceza sahasını karıştıracak isimlerde sahada olmalıydı. Zor maçtı, iyi oynadık ama başaramadık.

Bu maçın sözünü tüm Alanya'nın yakından tanıdığı Kevki lakaplı Hasan Abimiz yıllar öncesinden söylemiş: Olmadı, Olamadı, Olamayorudu.