Okçuluk Milli Takım Teknik Heyeti Antalya’da

Paris 2024 Olimpiyatları için Fransa’ya giden ve ülkemize bronz madalya kazandıran Türkiye Okçuluk Milli Takım Teknik Heyeti Antalya’da coşkuyla karşılandı.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda mücadele eden, Mete Gazoz, Muhammed Abdullah Yıldırmış ve Ulaş Berkim bronz madalya kazandı. Bu madalya tarihimizdeki takımlar kategorisindeki ilk madalyamız oldu. Bireysel de istediğimiz madalya gelmese de milli okçularımız gelecek yıllar için büyük umut verdi.


Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın ardından Türkiye’ye dönen Okçuluk Milli Takım Teknik Heyeti Antalya’ya geldi.

Antalya Havalimanı’na inen Milli Takımlar Teknik Direktörü Yusuf Göktuğ Ergin, Milli Takım Antrenörü Natalia Nasarıdze, Milli Takım Antrenörü Damla Ergin, Milli Takım Antrenörü Sermet Çınar, Milli Takım Antrenörü Yusuf Çorba, Milli Takımlar Uzm. Psikoloğu Cem Doğuhan Gizep, Fizyoterapist Yasin Çalhan ve Kuvvet Gelişim Uzmanı Samet Bayraktaroğlu alkışlarla karşılandı.


“TEKNİK HEYETİMİZİ TEBRİK EDİYORUM”

Karşılama da Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan’da yer aldı. Karşılamanın ardından açıklamalarda bulunan Müdür Gürhan, “ Okçuluk Milli Takım Olimpiyat Teknik Heyetimizi Antalya Havalimanı'nda coşkuyla karşıladık. 2024 Paris Olimpiyatları'nda bizlere yaşattıkları gurur için tüm takım ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum” dedi.