ÖĞRETMENLERİN BOCCE HEYECANI

Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gevher Nesibe Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde düzenlenen öğretmenler arası bocce turnuvası düzenlendi.

Antalya Valiliği tarafından uygulanan Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) projesi kapsamında Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenler arası bocce turnuvası düzenlendi. 26 takımın katıldığı ve hakemliğini Türkiye Bocce Milli Takım Antrenörü Semih Var'ın yaptığı turnuva Gevher Nesibe Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde yapıldı.

Turnuvada White Walkers takımı şampiyon olurken, Evliya takımı ikinci, Değirmenli takımı üçüncü ve Lucky Strike takımı ise dördüncü oldu. Turnuvada dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını, Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz, Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya, Manavgat Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü İsmail Kılıç, Manavgat Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Azmi Aktoprak ve Manavgat Gevher Nesibe Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Şerafettin Çetin verdi. Turnuvanın en centilmen oyuncuları ödülünü Seviye Çeltik ve Şeniz Tülüce Mumlu, en iyi atıcı ödülünü ise Mustafa Arıcı aldı. Turnuva şampiyon takımına bir otelde 1 günlük konaklama hediyesi verildi.

DHA