ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE ÖĞRETMENLERE HAKARET

Kılıçdaroğlu yine yaptı yapacağını ve Öğretmeler Günü’nde öğretmenlerimize hakaret etti. Hem de marifetmiş gibi elini kürsüye vurarak yaptı hakaretini.

Zaten Kılıçdaroğlu ve ekibine göre CHP’ye oy vermeyen;

Öğretmen, öğretmen değildir!

Askerin ise, apoleti sökülmelidir.

Yargı mensubu ise, çetedir.

CHP’nin ve başındaki kişinin düşüncesi budur işte. İktidara gelseler CHP ye oy vermeyen vatandaşı da belki vatandaşlıktan çıkaracaklar. Kılıçdaroğlu Öğretmenler Gününde öğretmenlerimize hakaret ettiğini, ertesi gün Akşener ile birlikte yaptığı basın toplantısında kabul ederek olayı 3600 ek göstergeye dayandırdı.

Evet hükümetimizin; öğretmenlerimize, polislerimize, hemşirelerimize, din görevlilerimize 3600 ek gösterge sözü var. Emekli komiser olarak bu sözün yerine getirilmesini dört gözle bekleyenlerden birisiyim. Ama bu beklentimin yanı sıra pandemi sürecinde devletimin, benden daha çok ihtiyacı olan milyonlarca vatandaşlarımıza hazine kasasından ödediği yüz milyarlarca lirayı da biliyorum. Bilmesem de CHP ye asla oy vermem.

Neden mi CHP ye oy vermem?

Birinci sebebimi aslında yukarıda yazdım. CHP iktidara gelirse bırakın kendisine oy vermeyenlerin mesleğini elinden almayı, vatandaşlığını bile elinden alır. Şaka yapmıyorum! Distopik yazmıyorum! CHP’nin eylem ve söylemleri bu yönde.

İkinci sebebim ise eskiden saklamaya çalıştıkları, son birkaç aydır ise açık açık itiraf ederek seçmen kitlesine kabul ettirdikleri HDP ile olan ittifaklarıdır. HDP ittifakı ile kurulan bir hükümette Cumhurbaşkanı yardımcısı kim olur sizce? Söyleyeyim; CHP iktidarında Cumhurbaşkanı yardımcısı terörist Selahattin Demirtaş, Milli Savunma Bakanı da HDP’li Pervin Buldan olur.

Yok artık daha neler diye düşünen olduysa kısa bir hatırlatma yapayım; 2015 Haziran seçimleri sonucunda AK PARTİ tek başına hükümet kuramayınca Kılıçdaroğlu çıkıp Bahçeli’ye;  içinde HDP’nin de olduğu bir hükümet kuralım. Başbakan da sen ol dememiş miydi? Hapiste yatan teröristleri ziyaret ettiklerini itiraf etmemiş miydi? SİHA’lar sivilleri vuruyor, YPG terör örgütü değildir, PKK’lılar terörist olsa bile öldürülmemelidir gibi bir sürü şey dememişler miydi?  Halen de demiyorlar mı?

CHP’ye oy vermemek için üçüncü bir sebep yazmama gerek kalmadı sanırım. CHP bırakın 3600 ü, 5400 ek gösterge vadetse yine de oy vermem.