Öğrencileren mezuniyet coşkusu

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Kumluca Meslek Yüksekokulu (MYO) 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı’nı coşkulu bir mezuniyet töreni ile tamamladı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kumluca MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. İlker SÖNMEZ, İlçe Gençlik Spor Müdürü Erol KOCA, Kumluca Eğitim Vakfı üyeleri, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci velisinin katıldığı tören, Kumluca MYO’nun yeni binasında yapıldı. Günümüz dünyasında ülkemizi çağdaş ve modern bir seviyeye ulaştırmak için çalışmanın önemine dikkat çeken Kumluca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlker Sönmez şunları kaydetti:
"Bizler burada sadece mesleki bilgileri öğretmeyi değil, sorumluluklarımızı ve içinde yaşadığımız topluma karşı görevlerimizi, doğruluğu ve dürüstlüğü kısacası vatana ve millete yararlı birey olmayı da sizlere öğretmeye çalıştık. Sizler de bu niteliklerle artık ülkemize hizmet edebilecek noktaya ulaştınız. Bu donanımlara sahip bireyler olarak artık karar sizlerindir." diye konuştu.
Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’da yaptığı konuşmada başarılı olmak için disiplin ve çok çalışmanın önemini vurguladı.

Haber merkezi