Öğrenciler hem kamp yapıyor hem sınavdan geçiyor

Antalya'nın doğal güzelliklerinin ortasında, Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri hem kamp yapıyor hem de derslerden geçmeye çalışıyor.

Koordinatörlüğünü öğretim görevlisi ve AKUT Antalya Sorumlusu Yılmaz Sevgül'ün yaptığı kamp, Beden Eğitimi Öğretmenliği, Spor Yöneticiliği, Antrenörlük ve Rekreasyon bölümlerinden öğrenciler için 26 Haziran - 12 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.


Toplam 140 öğrenci ve 8 öğretim elemanının katıldığı kampta, doğa yürüyüşü, kampçılık, oryantiring, ip inişi ve takım oyunları gibi çeşitli doğa sporları eğitimleri veriliyor.


Bu etkinlik, öğrencilere hem teorik bilgilerini pratikte uygulama fırsatı sunarken, hem de takım çalışması ve liderlik becerilerini geliştirme imkanı sağlıyor.


Kampa katılım zorunlu olan tüm bölüm öğrencileri, kamp süresince aldıkları eğitimlerle notlandırılıyor ve derslerini başarıyla tamamlama şartını yerine getiriyorlar.


Akdeniz Üniversitesi'nin bu tür etkinliklerle öğrencilerine sunduğu pratik öğrenme imkanları, gençlerin mesleki gelişimlerine önemli katkı sağlıyor.