OGM 5 BİN İŞÇİ ALIMI YAPIYOR!

Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuruları bu sabah itibarıyla başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Orman Genel Müdürlüğü'ne 5 bin geçici işçi alımı yapılacağı geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. İşte OGM personel alımı başvuru şartları ve tarihleri ile İŞKUR başvuru sayfası…

OGM 5 bin işçi alımı başvuruları için heyecanlı bekleyiş sona erdi, İŞKUR üzerinden alınacak başvurular bu sabah itibarıyla başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü 5 bin geçici işçi alımı için başvuru şartları açıklanmıştı.

OGM, 5 bin geçici işçi alımı ilanında branş dağılımının  itfaiyeci, aşçı, orman işçisi, fidanlık işçisi, bahçıvan ve işletme elektronik bakımcısı olarak ayrıldığını duyurmuştu. İşte OGM işçi alımı başvuru ekranı ve başvuru şartları.

OGM 5 BİN GEÇİCİ İŞÇİ ALACAK

OGM tarafından yayımlanan duyuruda "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Genel Müdürlüğümüz taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere Diğer Orman İşçisi pozisyonunda 3937, İtfaiyeci pozisyonunda 500, Aşçı pozisyonunda 280, Diğer Fidanlık İşçileri ve Bahçıvanlar pozisyonunda 183 ve İşletme Elektronik Bakımcısı pozisyonunda 100 olmak üzere toplamda 5000 Geçici İşçi alımı yapılacaktır" denildi.

OGM İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI!

OGM personel alımı için Açık iş ilanları 11-15/04/2022 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanacak. İlanda belirtilen şartları taşıyan adaylar ilan süresince başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden yapacaklar.

İŞKUR OGM İŞÇİ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ