‘ODUN YANGINI'NDA KORKU DOLU ANLAR

Manavgat ilçesi Şelale Mahallesi’nde bir apartmanın 3’üncü katındaki dairenin balkonunda çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sonucunda binanın içerisinde fazla zarar vermeden söndürüldü.

Olay Manavgat ilçesi Şelale Mahallesi’ndeki bir apartmanın 3’üncü katındaki dairede yaşandı. Mustafa Arıcı’ya ait, Hasan Demir’in kiracı olarak oturduğu dairede yangın çıktı. Gece 01.30 sıralarında balkonda bulunan odun ve kömürlerin tutuşması sonucunda başlayan yangın, apartman sakinlerinin ve mahallelinin sokağa dökülmesine neden oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat İtfaiye birimi ekiplerinin kısa sürede müdahalede bulunmasıyla yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında balkonda bulunan odun ve kömürlerin yanı sıra balkon tarafındaki pencere ve kapı tamamen yanarken, odanın girişinde bulunan masa zarar gördü.

Yangın sırasında dairede oturanların yanı sıra apartman sakinlerinin korku içerisinde sokağa çıktığı gözlendi. Yangının, sobanın kovasının içerisindeki ateş söndürülmeden balkona bırakılması ve balkondaki odunların tutuşması sonucunda çıkmış olabileceği bildirildi.

HABER MERKEZİ