O DÜDÜK ASILDI!

Antalyaspor - Beşiktaş maçında ortaya koyduğu kötü yönetim sebebiyle başta Kırmızı-Beyazlı kulüp ve Eski Başkan Ali Şafak Öztürk olmak üzere büyük tepki verilen hakem Alper Ulusoy hakkında gündem yaratacak bir iddia ortaya atıldı.

Veysel Sarı'nın atıldığı pozisyonla ilgili olarak verilen tepkiler kapsamında, Antalyaspor Kulübü yaptığı yazılı açıklamada, Alper Ulusoy'un bir daha maç yönetmemesini talep ederken, Ali Şafak Öztürk ise "Düdüğünü asmalı" sözlerine yer vermişti. Bu gelişmelerin ardından Merkez Hakem Kurulu'nun Alper Ulusoy'a sezon sonuna kadar görev vermeme kararı aldığı iddia edildi.

ANTALYA HAKEMİNE DE CEZA

Süper Lig'in 24. haftasında hiçbir göreve atanmayan Alper Ulusoy'un yanı sıra Antalya bölgesi hakemi Mustafa Öğretmenoğlu, Atilla Karaoğlan, Suat Arslanboğa ve Ramazan Keleş'e de aynı cezanın kesildiği belirtildi. Trabzonspor-Denizlispor maçında düdük çalan Mustafa Öğretmenoğlu, Denizlisporlu Mustafa Yumlu'nun penaltı tartışmasına sebep olan hareketine, VAR'a gidip baktığı halde "Devam" demişti. Bu da kamuoyunda yanlış karar olarak yorumlandı.

ALANYA MAÇINDAN SONRA...

Sezon sonuna kadar görev alamayacağı iddia edilen Atilla Karaoğlan ise son olarak Kayserispor-Alanyaspor maçında düdük çalımıştı. Maç sonu Kayseri yönetimi Sapunaru'yu ikinci sarıdan atan Karaoğlan'a tepki göstermişti.

 HABER MERKEZİ