O ANNE GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki işyerlerinde şizofren olduğu bildirilen oğlu tarafından boğazı kesilerek yaşamını yitiren Sultan Aktürk, toprağa verildi. Cenazeyi bir yakını, Aktürk'ün yurtdışında yaşayan oğluna görüntülü olarak canlı izletti.

Antalya Adli Tıp Kurumundan alınarak Manavgat’a getirilen cenaze, Kavaklı Mezarlığında bulunan Büyükşehir belediyesi Cenaze Hizmetleri biriminde yıkanıp kefenlendikten sonra Ilıca’ya getirildi. Ilıca Mezarlığında gerçekleşen ve cenaze namazını kıldıran imamın uyarılarıyla sosyal mesafe gözetilerek kılınan cenaze namazının ardından, Aktürk’ün  sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

ALMANYADA YAŞAYAN OĞLUNA CENAZEYİ GÖRÜNTÜLÜ İZLETTİLER 

66 yaşındaki Sultan Aktürk’ün  cenazesinin mezarlığa getirilmesinden itibaren cenazeye katılan bir kişinin, canlı bağlantıyla cenazeyi izletmesi ve bir şeyler anlatması dikkatlerden kaçmadı. Cenazenin toprağa verilmesi sırasında baba Arif Aktürk’e seslenen şahıs, oğlu Ahmet’in babasından kendisi için de annesinin mezarına toprak atmasını istediğini söyledi. Baba Aktürk, oğlunun bu isteğini yerine getirdi ve eşinin mezarına oğlu için de toprak attı. Telefonla çekim yapan kişinin Aktürk ailesinin Almanya’da yaşayan ve annesinin cenazesine gelemeyen oğulları Ahmet ile görüntülü bağlantı kurduğu ve annesinin cenazesini izlettirdiği bildirildi.

ANNESİNİ ÖLDÜREN ŞİZOFREN GENÇ ADLİYEDE

Annesini boğazını kesmek suretiyle öldüren, kaçmak isterken babası tarafından alıkonulan, bu sırada yaşanan boğuşmada başından ve yüzünden yaralanan Bahadır Aktürk, Kumköy Jandarma Karakolu’na bağlı ekipler tarafından Manavgat adliyesine çıkarıldı. Geceyi Antalya’da hastanede geçiren Bahadır Öztürk’ün adliyeye çıkarılması sırasında 2 jandarma arasında güçlükle yürüdüğü gözlendi.

HABER MERKEZİ