NUSRET BAYAR TERS KÖŞE OLDU

NUSRET BAYAR TERS KÖŞE OLDU

Antalya’da, "Böcek ölürse kim başkan olacak pazarlığı yapanları açıklayacağız” diye program yaptılar.

Moderatör Ali Buldu, sözde olayı ortaya çıkartma gayreti içinde. Ama sadece Nusret Bayar üzerinden gidiyor. Aslında biliyor hangi ilçe belediye başkanı, ama söyleyemiyor? Dostunu kaybetmek istemiyor... Hem oğlan, hem kız evinde...

Konuklardan Erdoğan Kahya, sert sözlerle kınıyor. Vay be dersin, kesin isimleri açıklayacak. Sonra hemen eklemeye, savunmaya geçiyor. ‘’Ümit Uysal ile görüştüm, böyle bir şey yok’’ diyor.

Songül Başkaya, günlerce yazmış çok çirkin bir olaymış falan filan... Bu olaylar hakkında yapılan haberleri eleştiriyor... Cevap hakkı sunulmalı ile başlıyor... Bir ileri bir geri ne yapacağını bilmiyor. Ümit Uysal'ı savunuyor, Nusret Bayar'i savunuyor, Muhittin Böcek'i savunuyor... Sonra bu olayları dedikoduya getiriyor. Hepsine şirin gözükmekte başarılı mı? Vallahi başarılı.

İbrahim Akkaya, yaşça büyüğümüz, bir şey demiyorum. Sadece Ümit Uysal ile görüşmüş. Uysal, " Rüşvet verecekleri belediyeyi yönetecekleri bir başkan arıyorlar’’ demiş. İbrahim Akkaya bunlar kim diye soramamış olmalı ki, bir Açıklama yapmadı.

Gelelim Yunus Erdoğan’a. İçlerinden en başarılı gazeteci idi. Yiğidi öldür ama hakkını ver...  Sorduğu sorular can alıcı idi... Nusret Bayar ters köşe oldu. Bir de Ali Buldu’nun kendi soramadığı soruları Yunus Erdoğan’a sordurma girişimleri şaşırttı doğrusu.

Konunun tek hakimi, yani galaksinin hakimi, her şeyi bilen Ali Buldu, yine açıklamadı isimleri... Yani ne şiş yandı, ne kebap. Ortaya karışık bir salata getir, Ertuğrul Ağabey...

Programa telefon ile katılan konuklar olmasa sıkıcı bir program olacaktı. Yunus Erdoğan sayesinde, Nusret Bayar’ın  karantinada olduğunu öğrendik.

Koronavirüs ile mücadelede topluma örnek olması gerekenlerin asıl Nusret Bayar’ın kuralları ihlal ettiği bir bir ortaya çıktı.  Bayar'ın, 14 günlük süre içinde ilçe gençlik kolları kongreleri dahil bir çok ilçeyi ziyaret ettiği halkın içinde olduğu sosyal medya hesabına da yansıdı.

Kendisi karantina kurallarına uymazken, aynı tarihlerde bir açıklama yaparak Antalya'da günlük 300-350 pozitif vaka tespit edildiğini ve hükümetin koronavirüs ile mücadelede şeffaf bir yol izlemediğini iddia etmişti.

Atalarımız güzel bir söz söylemiş... ‘’Acemi katır kapı önünde yük indirir’’ misali... Yani elinden yeterince iş gelmeyen kimseler, kendilerine verilen görevi istenildiği biçimde yapamazlar...

Programda, Yunus Erdoğan’ın sorduğu, Muhittin Böcek’in hastane sürecinde Antalya CHP olarak, ilk açıklamadan sonra neden 11 gün  ara verdiniz, hic konuya dair bir açıklama yapmadınız,  sorusunu ise, Başkan, sözde karantinadaydım diyerek geçiştirdi. 

Özrü kabahatinden büyük. Başkan üstüne üstlük, bir de Muhittin Böcek’in oğlu Gökhan’ı suçlamaz mı? Programı izleyenlere ‘’YAZIKLAR OLSUN ‘’ Nusret Bey dedirtti.

Yani ezcümle, Muhittin Böcek için “gerçekler programı” oldu mu sana Ümit Uysal’ı aklama programı?

Kalın sağlıcakla…