NURİ'SİZ 3 PUAN YOK

Son haftalarda istediği sonuçları alamayan Antalyaspor'da Nuri Şahin'in yokluğu önemli bir sıkıntı yaşatıyor. Yıldız futbolcunun oynamadığı 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen Kırmızı-Beyazlılar, tam 11 puan kaybetti.

Hatayspor deplasmanından puansız dönen Antalyaspor'da Nuri Şahin'in takım üzerindeki etkisi bir kez daha göze çarptı. Sezon başında Werder Bremen'den bonservis bedeli olmadan transfer edilen yıldız futbolcunun forma giymediği maçlarda Kırmızı-Beyazlılar kazanamıyor. Geldiği günden bu yana adeta takımın beyni olan deneyimli futbolcunun bu sezon forma giymediği 4 maçta 3 puan çıkarılamadı.

11 PUAN KAYBETTİ

Nuri Şahin'in olmadığı maçlarda Denizlispor, Sivasspor, Rizespor ve Hatayspor ile mücadele veren Akrep, 3 yenilgi ve 1 beraberlik alarak 11 puan kaybetti. Nuri Şahin, ilk olarak sezonun 24. haftasında oynanan Denizlispor maçında sakatlığı gerekçesiyle oynamazken, Antalyaspor bu mücadeleden 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. 33. haftadaki Sivasspor maçında sarı kart cezası bulunan Nuri Şahin, takımının 4-2 kaybettiği maçı tribünden takip etti. Bir sonraki hafta oynanan ve 1-0 kazanılan Kayserispor maçında forma giyen Nuri Şahin, 35. haftada Rizespor ve 36. haftada Hatayspor'a 3-2 kaybedilen maçlarda ise formasından uzak kaldı.

EN ÇOK SÜRE ALAN 3. FUTBOLCU

Sezon başından bu yana 2 asist yaparak skora katkıda bulunan Nuri Şahin, takımda en çok süre alan 3. futbolcu durumunda. Son 4 maçın 3'ünde oynayamayan başarılı futbolcu, 2 bin 918 dakika sahada kalarak, Fedor Kudriashov ve Ruud Boffin'den sonra sahada en çok kalan futbolcu oldu.