“NURİ ŞAHİN ZİRVEYE ÇIKACAK”

Süper Lig’de sezonun devre arasına düşme hattında giren ve 6 hafta kala ligde kalmayı garantileyen Antalyaspor’da Teknik Sorumlu Alfons Groenendjik, Nuri Şahin ile ilgili olarak iddialı sözlere yer verdi.

Kendi ülkesinde bir medya kuruluşuna röportaj veren Hollandalı teknik adam, göreve geliş sürecinden  bahseden deneyimli teknik adam, Kırmızı-Beyazlılarla Michael Lindeman sayesinde tanıştığını belirtti. Lindeman'ın Nuri Şahin’e kendisini önerdiğini söyleyen Groenendjik, “Nuri Şahin ile birkaç kez görüştükten sonra teklifi kabul ettim. Futbolun başında Nuri Şahin var. O gerçekten çok yetenekli bir koç, büyük gelecek vaat ediyor. Önümüzdeki birkaç yıl içinde zirveye çıkacağını görebiliyorum. Tüm deneyimimle birlikte bir tür akıl hocalığı rolüne de sahibim. Her gün her şey hakkında tartışıyoruz. Her hafta maçlarla, görüntülerle, antrenman yoğunluğuyla ve futbola dair aklımıza gelen her türlü fikirle meşgulüz. Büyük kulüplerde oynadı ve Jürgen Klopp gibi büyük antrenörlerle çalıştı. Bundan çok şey öğrendi” dedi.

DÜŞME KELİMESİ YASAKLANDI

Antalyaspor’u tehlike hattından çıkardıklarına dikkat çeken Hollandalı teknik adam, “Göreve geldikten hemen sonra, ‘Artık düşme kelimesini kullanmayacağız’ dedim. Küme düşme hakkında ne kadar çok konuşursanız, oyuncuların kafasına o kadar çok şey takılır. Ben de ADO'da öyle yaptım, orada da duymak istemedim” diye belirtti.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

30 Haziran’da tamamlanacak sözleşmesiyle ilgili olarak da konuşan Groenendijk, “Sözleşmeyi uzatma durumuyla ilgili olarak konuşuyoruz. Bu konuda olumluyum çünkü burada güzel şeylerin olduğunu görüyorum” diye ifade etti.

HABER MERKEZİ