NURİ ŞAHİN GÖREVİ TESLİM EDİYOR

Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından teknik patronluğa gelen Nuri Şahin, Sivasspor maçının 11'inde değişikliğe gidiyor. Kendisine yedek kulübesinde yer verecek Şahin, saha içindeki görevini de bu sezon 5 kez kendisinin yerine oyuna dahil olan Hakan Özmert'e devrecek.

Adana Demirspor yenilgisinin ardından Ersun Yanal ile yollarını ayıran Antalyaspor'da yeni teknik patron Nuri Şahin, yeni görevindeki ilk maçına Cumartesi günü Sivasspor karşısında çıkacak. Hala futbolcu statüsünde olan kendisini yedek kulübesine yazacak Nuri Şahin, sakatlığı bulunan Andrea Poli'den de bu maçta faydalanamayacak. Herhangi bir sorunu olmayan Fredy Ribeiro'nun yeriyle oynamayacak olan genç teknik adam, diğer iki bölge için mecburi değişikliğe gidecek.

5 KEZ YERİNE OYUNA GİRDİ

Orta sahayı koşan ve mücadele gücü yüksek isimlere emanet etmeyi planlayan Nuri Şahin, saha içindeki görevini de bu sezon 5 kez oyundaki yerini bıraktığı Hakan Özmert'e devredecek. Nuri Şahin'in görevini üstlenecek Hakan Özmert, bu sezon ilk kez ilk 11'de sahaya çıkacak. Daha önce 7 kez sonradan oyuna dahil olan deneyimli futbolcu, 5 kez Nuri Şahin'in yerine, 2 kez de Poli'nin yerine sahaya girdi.

DOĞUKAN FORMAYI ALIYOR

Nuri Şahin'in, Andrea Poli'nin görevini ise Doğukan Sinik'e vermesi bekleniyor. Orta sahayı Hakan Özmert, Doğukan Sinik ve Fredy Ribeiro'dan oluşturmayı planlayan Şahin, milli takımdan gelecek oyuncularla birlikte yapılacak çalışmaların ardından son kararını verecek.

192 DAKİKA SAHADA KALDILAR

Ersun Yanal döneminde ilk 11'de düşünülmeyen Hakan Özmert ve Doğukan Sinik, geride kalan süreçte hep sonradan oyuna dahil oldu. Hakan Özmert, 7 kez sonradan dahil olduğu maçlarda toplam 133 dakika sahada kalabildi. Bu sezon sakatlıklar sebebiyle de sorun yaşayan Doğukan Sinik ise 3 maçta forma giyerken 59 dakika mücadele verdi.