Nuri Şahin’den Sergen Yalçın’a cevap

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor’da görevi devraldığı Nuri Şahin hakkında dikkat çeken sözler kullanan Sergen Yalçın’a cevap gecikmedi. Sergen Yalçın’in, “Dortmund’a hoca olmak bu kadar kolay mı? Antalya’da 2 sene çalış, hiçbir şey yapma. Hiçbir başarı yok. Sonra Dortmund’a hoca ol. Bu nasıl oluyor?” sözlerini değerlendiren Şahin, yapılan yorumu dikkate almadığını ve güldüğünü söyledi.

Bu konulara girmenin kendisine yakışmayacağını ifade eden Şahin, “Zaten reyting olsun diye yapılan bir şey, konuşulsun, ona sallayım buna sallayım… Benim hayat felsefeme ve değerlerime göre yanlış bir şey. Çünkü oyun hakkında konuşulmuyor. Beni Dortmund'un hangi kriterle hoca yaptığını öğrenmek istiyorlarsa bir sürü departman var onlarla görüşebilirler” sözlerine yer verdi.

ERTUĞRUL ARSLAN’A ÖVGÜ

Antalyaspor’da beraber çalıştığı ve Borussia Dortmund’un teknik ekibinde de yer alan Ertuğrul Arslan hakkında da konuşan Nuri Şahin, “Benim için paha biçilmez bir değerde bir futbol aklı. İlk günden bu yana beraberiz. Onun verdiği katkıyı görmek çok güzel. İnanılmaz sevilen bir karakter takım içinde. Bizim işimiz önemli. O konuda inanılmaz. O’nu çok seviyorum” dedi.

MAÇKOLİK