NURİ ŞAHİN AVRUPA BASININDA

Antalyaspor'da Ersun Yanal'ın yerine göreve getirilen Nuri Şahin, Avrupa'nın önde gelen basın kuruluşlarının manşetlerinde yer aldı. Alman, İspanyol ve İngiliz medyasını süsleyen Nuri Şahin'in, teknik adam koltuğuna oturacak olması şaşkınlıkla karşılandı.

Alman gazete Bild, Nuri Şahin'in daha çok tecrübe kazanarak koltuğa oturması gerektiğine dikkat çekerken, Borussia Dortmund'da Jürgen Klopp ve Thomas Tuchel, Real Madrid'de de Jose Mourinho'nun öğrenciliğini yaptığı vurgulandı. Almanların bir diğer öne çıkan medya kuruluşu Kicker de Şahin'in beklenmeyen bir karara imza attığına dikkat çekti.

ŞAŞIRTICI KARAR

İspanya'nın önde gelen gazetesi Marca da Nuri Şahin'in teknik patron olmasına sayfalarında yer verdi. Süper Lig'de kısa zaman içerisinde çok sayıda teknik adam değişikliklerinin yaşandığına dikkat çeken Marca, "Ligi oluşturan 20 takım var, bu kulüplerin neredeyse yarısı antrenör değiştirdi. Antalyaspor'da bir sezonu kalan Şahin'in teknik direktör olarak 5 yıllık sözleşme imzalaması da şaşırtıcı" ifadelerine yer verdi.

İngiltere'nin önde gelen gazetesi The Sun da Nuri Şahin'in teknik adamlık için erken karar verdiğinin altını çizdi.

HABER MERKEZİ