Nuri Özbek: Değişim için yola çıkıyoruz

Burdur’un Yeşilova ilçesi Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Nuri Özbek, “Değişim için halkımızla birlikte Cumhur İttifakı olarak Yeşilova’yı kalkındırmak için hep birlikte yola çıkıyoruz” dedi.

Burdur’un Yeşilova ilçesi Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Nuri Özbek, Salda Gölü kıyısındaki tesislerde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yeşilova’nın çok geride kaldığını belirten Özbek, ilçenin gelişimi için yapacağı projelerden bahsetti. Öte yandan Özbek, çocuklara da AquaPark müjdesi verdi.


“SULTANPINARI’NIN YIKILMASI BENİ ADAY OLMAYA TEŞVİK ETTİ”

Yeşilova’ya aday olma nedenlerini açıklayan Özbek, “Yeşilova artık geri gitmektedir. Bu geri gidişi durdurmak istiyoruz, Yeşilova’yı ileri götürmek ve kalkındırmak istiyor. Yeşilova’nın simgesi olan Sultanpınarı’nın yıkılması beni aday olmaya teşvik etti. Halk plajının yıkılmasına çok üzüldüm. İnşallah onları tekrar yapacağız. Devleti ve hükumeti arkamıza alarak çok şey başarmak için buradayız. Daha önceki dönemde yapamadığım projeler vardı, onları gerçekleştireceğim. Projelerin başında yem fabrikası, taş kırma makinası geliyordu, onlar yapacağım. İnşallah Yeşilova’yı diğer ilçelerin seviyesine getireceğiz” ifadelerini kullandı.


“YEŞİLOVA’MIZA BİR AQUAPARK KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilova’ya yapacakları projelerden bahseden ve çocuklara AquaPark müjdesi veren Özbek, “Yeşilova doğal olarak en güzel ilçelerden bir tanesi ancak Burdur’un en geri kalmış ilçesi. Bunu değiştirmemiz gerekiyor. Turizm bakımından da tanıtmıştık. En son bıraktığımda 1 milyon 800 bin turist gelmişti. Bu sene 260 bin turist gelmiş. Turizmi kalkındıracağız. Çocuklarımızın da geleceğini sağlamak için eğitimi de düzelteceğiz. Yeşilova’mıza bir AquaPark kazandıracağız. Şu anda doğal gaz çalışmalarından dolayı Yeşilova’nın yolları bozuldu. 2 ana yola 15 gün içerisinde sıcak asfalt yapacağım. Daha sonra diğer yollara da sıcak asfalt yapacağız. Şu anda görüntü o kadar kötü ki bunları düzeltmeye kalksak en az 1 yılımızı alır. Yeşilova’daki arabalarda amortisör kalmadı. Bunları en kısa zamanda yapmak, başarmak zorundayız” şeklinde konuştu.


Özbek, sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

 “Değişim için halkımızla birlikte Cumhur İttifakı olarak Yeşilova’yı kalkındırmak için hep birlikte yola çıkıyoruz.”