NURİ HOCA’YA SORULAR

Sezon başı hazırlıkları devam ederken Nuri hoca gerçekleştirdiği basın toplantısında kendisine sorulan geçen sezon yönetim ile hedeflerinizde anlaşmazlık olmuştu bu sezon hedefiniz nedir sorusuna Eylül gelmeden bir şey diyemem Eylül gelsin sezon başlasın hedefimi söylerim demişti.

Şimdi Eylül geldi ligin 4 haftası geçti tekrar soruyoruz. Nuri hocam bu sezon Antalyaspor için HEDEFİNİZ NE?

Gidecek oyunculara karar veren teknik heyet gelen oyunculara karar veren üçlü kontrollerden geçirdikten sonra teknik heyet, peki o zaman bu takım neden kötüye gidiyor?

Gelen transferlerin bir güç kattığı gerçek ama bu oyunculardan ne kadar faydalanabiliyoruz neredeyse yüzde 50 bile değil!

Rakip 2 senedir transfer tahtası kapalı Kayseri, 17-18 yaşında oyuncularla oynuyor. Sen kalite anlamında daha iyi ayaklara sahipsin, ikinci yarı rakip geriye çekilmiş sen sahanın en iyisi Larsson’u oyundan alıyorsun. Çift forvete dönme şansın varken Buksa’yı çıkarıp Assombalonga’yı oyuna alıyorsun. Beraberliğe razı olan Kayserispor mu yoksa Antalyaspor mu?

İki sezondur konuşa konuşa dilimizde tüy bitti bu takımın en kötü özelliği duran toplar… Duran toptan Gol atamıyoruz, çerez gibi gol yiyoruz. Geçen sezon Fernando’nun frikiklerden attıkları olmasa neredeyse duran top golümüz yok.

Bu sezon başladı yine aynı hastalık devam ediyor. Hocaya ısrarla duran top hocası düşünüyor musunuz diyoruz. Kaleci antrenörü duran top hocalığı yapıyor. Takım bu konuda her geçen hafta daha kötüye gidiyor. Bu durumda bir diğer soru geliyor;

Hocam KALECİ ANTRENÖRÜMÜZÜN çalıştırdığı DURAN TOP ORGANİZASYONLARINDAN MUTLU MUSUN?

Ve son soru ise oldukça can acıtıcı, maça gelen 6 yaşındaki oğlumdan geldi. Baba biz Antalyaspor maçlarına eğlenmeye, keyif almaya geliyoruz ama her seferinde sinirlerimiz bozuk dönüyoruz. Bu nasıl oluyor?

Gerçekten hocam bu iş NASIL OLUYOR?