21 NUMARALI OYUNCU ELENDİ

Sezonun ilk 23 haftasında hayal kırıklığı yaratan Antalyaspor'da kadrodaki revizyon devam ediyor. Kırmızı-Beyazlılarda Amilton Minervino, Ersin Zehir, Eren Albayrak ve Paul Mukairu'nun ardından Erkan Eyibil ile de yollar ayrıldı. Genç futbolcunun yeni durağı Stuttgart oldu.

Süper Lig'in ilk 23 haftasında 24 puan toplayarak düşme hattına yerleşen Antalyaspor'da kadrodaki revizyon tüm hızıyla devam ediyor. Amilton Minervino'yu Konyaspor'a, Ersin Zehir'i FC Dordrecht'e, Eren Albayrak'ı da Rizespor'a, Paul Mukairu'yu da Kopenhag'a gönderen Antalyaspor'da yolların ayrıldığı son futbolcu 21 numaralı formayı terleten Erkan Eyibil oldu.

STUTTGART FORMASI GİYECEK

Sezon başında Mainz'dan transfer edilen 20 yaşındaki futbolcu, Almanya'ya geri döndü. Genç futbolcu, Bundesliga'da düşmeme mücadelesi veren Stuttgart'ın formasını giyecek. Kiralık olarak anlaşma sağlanan Ümit Milli futbolcunun transferinin birkaç güne kadar resmiyet kazanması bekleniyor.

HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Ersin Zehir gibi Antalyaspor scout ekibinin raporuyla takıma dahil edilen Erkan Eyibil, sezonun ilk yarısında büyük hayal kırıklığı yarattı. Ümit Milli Takım formasını giymesine karşın Antalyaspor'da beklenen performansı gösteremeyen Erkan Eyibil; Süper Lig'de 1, Türkiye Kupası'nda da 2 maçta görev aldı. Toplam 92 dakika süre alan orta saha oyuncusu skor katkısı sağlayamadı.

SIRADA 3 FUTBOLCU VAR

Antalyaspor'da yolların ayrılması planlanan futbolcular Amilton Minervino, Ersin Zehir, Eren Albayrak Erkan Eyibil ve Paul Mukairu ile sınırlı kalmayacak. Sherel Floranus, Deni Milosevic ve Diogo Sousa'nın da takımdan ayrılması isteniyor.