NİFAK SAÇIYORLAR

Cumhurbaşkanımız her mitinginin, konuşmasının sonunda hitap ettiği kitleye kendisi ile özdeşleşen; ‘’Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız’’ sloganı attırır.

***

Sloganı önce kendisi söyler, sonra hitap ettiği kitleye tekrar ettirir. Sapkınlar, bölücüler ve hainler dışında kimseyi ötekileştirmez. Alparslan’a da sahip çıkar. Fatih’e de, Atatürk’e de sahip çıkar.

***

Malazgirt Zaferini de kutlar, Büyük Taarruz’u da kutlar. Hacı Bektaşi Veli’yi anma törenlerine de katılır, Mevlana’yı anma törenlerine de katılır. Camiye de gider, cemevine de gider. Zaten bir siyasetçiye de, devlet adamına da yakışan da budur.

***

Zafer Bayramı da bizimdir. Malazgirt’in fethi de bizimdir. Malazgirt in Fethi ile Anadolu’ya geldik. Zafer bayramı ile de kalıcı olduğumuzu tescilledik. Tarih bölünmez bütündür. Tarihten bir tek olayı bile çıkarırsanız; Olaylar gerçeklikten çıkar. Çarpık olur.

***

Hal böyle iken muhalefet partilerinin Malazgirt’in fethini kutladığını göremedik. Hele ki; yedinci ortak HDP’yi, ne Malazgirt' in fethi kutlamalarında ne de Zafer Bayramı kutlamalarında göremedik. Zaten diğer milli bayramlarımızda da göremiyoruz.

***

Yedinci ortak HDP’yi her iki kutlamada ve diğer milli bayramlarımızda göremeyişimize CHP’den bu partinin yöneticilerine karşı ufacık, küçücük bir eleştiri de duymadık.

***

HDP’nin bu tavrına sessiz kalan CHP’li Faik Öztırak, eski TBBM başkanı İsmail Kahraman’ın bir yorum ve düşüncesinden dolayı yine AK Parti’ye ve Erdoğan’a saldırarak; ‘’Milli bayramları bölen parçalayan çarpık bir zihniyet iş başında’’ şeklinde açıklama yaptı.

***

Faik bey; milli bayramları (kutlamaları) bölen sizsiniz. Eğer öyle değil iseniz; Malazgirt’in fethini niye kutlamadınız?   Hiçbir milli günümüzü kutlamayan HDP’ye neden çık çıkaramıyor, ortaklık ediyorsunuz?

***

Sadece nifak saçmıyor, bölücüler ile ortaklık yaparak, özerklik vaat ederek, Demirtaş’a özgürlük sloganları atarak, SİHA’lar sivilleri vuruyor diyerek, her evden HDP’ye oy isteyerek, HDP barajı aşınca da pilav dağıtarak bölücülük yapıyorsunuz.

***

Bölücüler ile ortaklık yapıp, hatta bizzat kendiniz bölücülük yaparak, tarihten de; Alparslan’ı, Fatih’i, Abdülhamit’i silmeye çalışarak sonra da durduk yere ‘’Atatürk’ün izlerini sildirmeyeceğiz’’ naraları atarak; Atatürk’çü olduğunuzu mu sanıyorsunuz.

***

Sahi; olmaz da iktidar olursanız, devlet töreni ile Malazgirt Zaferi’ni kutlamayacak mısınız?

Sağlık ve huzurla kalmanız duasıyla…