NEREDESİN POLİ?

Nuri Şahin'i saha kenarına alan ve partneri Andrea Poli'den de sakatlığı sebebiyle faydalanamayan Antalyaspor'da orta saha direncinin düşmesi, büyük handikap olarak ön plana çıktı. Bu sezon kalesinde gördüğü gollerin çoğunu Poli'nin sahada olmadığı dakikalarda yaşayan Antalyaspor, İtalyan futbolcunun geri dönmesini dört gözle bekliyor.

Antalyaspor'da Nuri Şahin ile birlikte yeni bir dönem başlarken, Kırmızı-Beyazlıların orta sahasında yaşanan sorunlar Sivasspor ve Başakşehir maçında ön plana çıktı. Sezon başından bu yana ilk 11'de yer alan Nuri Şahin, saha kenarına geçerken, Andrea Poli ise sakatlığı sebebiyle forma giyemiyor. İki futbolcunun yer almadığı son 2 maçta kalesinde 4 gol gören Akrep'te İtalyan futbolcu Andrea Poli'nin dönüşü sabırsızlıkla bekleniyor.

16 GOLÜN 10'U POLİ YOKKEN GELDİ

Adana Demirspor maçında sakatlanan ve oyundan çıkan Poli'nin yokluğunda Kırmızı-Beyazlıların savunması tam anlamıyla çöküş yaşıyor. 10 hafta sonunda 9 puan toplayan ve 17. sırada yer alan Antalyaspor, kalesinde gördüğü 16 golün çoğunu Poli sahada yokken yaşadı. İtalyan futbolcunun oyundan çıkmasının ardından 6 gol yiyen Akrep, oynamadığı Sivasspor ve Başakşehir karşılaşmalarında da 2'şer kez topu ağlarından çıkardı.

GİRESUN MAÇINDA DA YOK

2 haftadır formasından uzak kalan İtalyan futbolcunun dönüş tarihi de belli oldu. Adana Demirspor maçının 26. dakikasında sakatlanarak Sivasspor ve Başakşehir maçlarında forma giyemeyen İtalyan futbolcu, Giresunspor maçlarında da formasından uzak kalacak. Çalışmalara henüz başlamayan deneyimli futbolcunun, sezonun 12. haftasında oynanacak Altay karşılaşmasında kadroda yer alması bekleniyor.