NE MAÇ AMA!

Çağdaş Hoca maça alışık olduğumuz bir kadro ile çıktı. Son hafta Başakşehir maçında iyi sonuç aldığı kadroyu bozmamakla doğru yaptı diyebiliriz. Fenerbahçe ise sert ve pres gücü yüksek bir takımla sahadaydı. Maç oldukça dengeli başladı ancak temsilcimizde Davidson ve Berkan gibi isimler çok fazla pas hatası yapınca Fenerbahçe hızlı hücum fırsatları yakaladı. Bu ataklardan birisinde de Sinan'ın çok ekstra bir vuruşu ile 1-0 yenik duruma düştük. Golden sonra da yine senaryo değişmedi. Alanyaspor çok adamla ve çok pas yaparak Fenerbahçe kalesine yüklenirken, Fenerbahçe hızlı çıkarak rakip kalede tehlikeli olmaya başladı. Efecan ve Bareiro ile net pozisyonlar da bulan ekibimiz, golü bulamadan soyunma odasının yolunu tuttu.

İkinci yarının ilk kısmında Fenerbahçe ilk yarıya göre daha moralli ve iyi bir oyunla sahadaydı. Sadece kontra atak değil takım halinde de gelmeye başladılar. Bu dakikalarda bana göre takımın en iyisi olan Siopis'de çıkınca iyice baskı yemeye başladık. Fenerbahçe'nin bu baskısı önce penaltı kazandırdı. Penaltı gol olmasa da ardından Pelkas ile ev sahibi ekip ikiyi buldu. Çağdaş Hoca ikinci gole anında bir refleks göstererek Babacar ve Tayfur'u sahaya sürdü.

Bu değişikliklerin ardından Alanyaspor daha hızlı bir şekilde hücuma yönelmeye başladı. En sonunda 80. dakikada duran toptan penaltı kazandık ve Babacar farkı bire indirdi.

Maçın son anlarında Fenerbahçe tüm hatları ile geriye çekilirken, Alanyaspor beraberlik golü için adeta tüm gücüyle yüklenmeye başladı. Uzatma dakikalarında muhteşem bir maç izledik. İki kalede de inanılmaz pozisyonlar yaşandı. Marafona bile son dakikalarda pozisyona girerek kaleyi yokladı. Tüm bu yaşananlara rağmen gol olmadı ve yenildik.

Alanyasporlu tüm futbolcuları ve teknik ekibi tebrik ediyorum. Bence çok güzel bir maç oynadık. Skor istediğimiz gibi olmasada futbol istediğimiz gibiydi. Son olarak maçın hakemi Halil Umut Meler'in de bir kaç faul atlasada VAR ile birlikte çok iyi bir maç yönettiğini söylemek isterim.