7’NCİ İMZA GELİYOR

Dış transferde bugüne kadar 6 ismi renklerine bağlayan Antalyaspor, 7’nci imzasını Başakşehir’den Cemali Sertel ile atacak. Kiralık olarak 1 yıllığına transfer edilen 22 yaşındaki futbolcu, Kırmızı-Beyazlıların son takviyesi olması bekleniyor.

Transferin hızlı takımlarından Antalyaspor, geçen sezon Rizespor’da kiralık olarak forma giyen Başakşehir’in 22 yaşındaki savunmacısı Cemali Sertel’in 1 yıllık kiralanması için anlaşmayı sağladı. İstanbul ekibiyle olan sözleşmesini 2 yıl uzatan başarılı futbolcu, 2022-2023 sezonunda kiralık olarak Antalyaspor forması giyecek.

İKİ BÖLGEDE OYNUYOR

Yaklaşık 10 gündür Kırmızı-Beyazlılarla temas halinde olan ve transferi resmiyet kazanan genç futbolcu, hem sol bek hem de sol stoper olarak görev alabiliyor. Güray Vural’ın alternatifi olarak düşünülen Cemali Sertel, Almanya’ya giderken, resmi sözleşmenin imzalanmasının ardından Antalyaspor’un kampına dahil olacak.

30 MAÇA ÇIKTI

Cemali Sertel, geçen sezon Rizespor formasıyla 30 maça çıkarken 1 gol ve 1 asistlik performans gösterdi. Eskişehirspor alt yapısından yetişen başarılı futbolcu, 2019 yılında Başakşehir’e transfer olurken, İstanbul ekibiyle 15 maçta şans buldu.

TRANSFER KAPANDI

Alperen Uysal, Soner Aydoğdu, Ömer Toprak, Sam Larsson, Haji Wright ve Alassane Ndao’yu renklerine bağlayan Antalyaspor, son hamlesini savunmaya yaptı. Kırmızı-Beyazlıların, bir sürpriz olmazsa başka transfer düşünmüyor.

DEVRAN AMELİYAT OLDU

Antalyaspor’un İsviçre’nin Aarau takımından transfer ettiği Devran Şenyurt, operasyon geçirdi. Hastanede çekilmiş fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan 17 yaşındaki futbolcu, “Hemen döneceğim” notunu düştü. Genç futbolcunun transferini henüz açıklamayan Antalyaspor, sağlık durumuyla ilgili de bilgilendirme yapmadı.