NANI OPERASYONU

Fernando Lucas Martins ve Admir Mehmedi transferlerini bitiren Antalyaspor, bombayı patlatmak için düğmeye bastı. Kırmızı-Beyazlılar, Portekizli yıldız Luis Nani'nin transferi için yoğun mesai harcıyor.

Fernando Lucas Martins ve Admir Mehmedi transferlerini bitiren ve Robert Beric transferinde de önemli bir yol alan Antalyaspor, dünya gündemine yerleşecek bir ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Kırmızı-Beyazlılar, Portekizli dünyaca ünlü yıldız Luis Nani'nin transferini bitirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Portekizli yıldıza teklfini sunan Akrep, gelecek yanıta göre kısa zamanda transferi bitirmeyi hedefliyor.

BONSERVİSİ ELİNDE

Portekizli yıldız, son olarak ABD ligi MLS'te mücadele veren Orlando City'nin formasını giydi. 3 yıllık ABD macerasına 1 Ocak itibariyle son veren 35 yaşındaki yıldız, 88 maçta 31 gol ve 18 asistlik performans sergileyerek eski günlerini hatırlattı.

FENERBAHÇE FORMASI GİYDİ

Portekiz milli Takımı'nda 112 maça çıkıp, 23 gole imzasını koyan Luis Nani, bir dönem Süper Lig'de Fenerbahçe formasını da giydi. 2015 yılında Manchester United'dan Fenerbahçe'ye 6 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Nani, Sarı-Lacivertli formayla 47 maça çıkarken, takımına 12 gol ve 13 asistlik katkı koydu. Yıldız futbolcu, 1 sezon sonra 8.5 milyon Euro bedelle La Liga ekibi Valencia'nın yolunu tuttu.

DÜNYA DEVLERİNDE OYNADI

Kariyerinde Orlando City'nin yanı sıra Sporting Lizbon, Manchester United, Fenerbahçe, Valencia, Lazio formaları altında ter döken Nani, 548 maça çıkarken, 123 gol ve 140 asistlik katkı sağladı. Bugüne kadar 42 milyon Euro bonservis ödenen Portekizli yıldız için en yüksek bedeli ise kasasından çıkaran Manchester United oldu. Kırmızı Şeytanlar, 2007 yılında Sporting Lizbon'a 25 milyon 500 bin Euro ödeme yaptı.

KARİYERİ KUPALARLA DOLU

Profesyonel futbol kariyerine 2005 yılında başlayan Luis Nani, pek çok kupa kazanma başarısı gösterdi. Yıldız futbolcu, Portekiz Milli Takımı'yla Avrupa şampiyonluğu, Manchester United ile 4 kez Premier Lig şampiyonluğu, 1 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 1 kez kıtalararası şampiyonluğu, 2 kez Lig Kupası şampiyonluğu, 4 kez İngiltere Süper Kupa şampiyonluğu, Sporting Lizbon'la 3 kez Portekiz Kupası şampiyonluğu ve 1 kez Portekiz Lig Kupası şampiyonluğu elde etti.

CRİVELLİ'YE TALİP ÇIKTI

Antalyaspor'da sezon başında Başakşehir'den kiralanan ve beklentilerin uzağında kalan Enzo Crivelli'ye talip çıktı. Fransız medyasında çıkan haberlere göre; 29 yaşındaki golcüyle Ligue 1 ekiplerinden Nantes ilgileniyor.