NALDO VE KUTEPOV PAHALI GELDİ

Stoper arayışlarını sürdüren Antalyaspor’da gündeme gelen iki isimden ilk etapta olumlu sonuç çıkmadı. Ortaya çıkan maliyeti yüksek bulan Kırmızı-Beyazlılar, listedeki diğer isimlere yöneldi

Stoper takviyesiyle birlikte transferi kapatmayı planlayan Antalyaspor’da masaya oturulan iki isimden ilk görüşmede olumlu sonuç alınamadı.

Önce Spartak Moskova forması giyen Ilya Kutepov ile temas kuran Kırmızı-Beyazlılar, Rus temsilcisinin istediği bonservis ücreti karşısında geri adım attı. Rus basınında Moskova ekibinin deneyimli futbolcu için 5 milyon Euro bonservis beklentisi olduğu ifade edilirken, deneyimli futbolcunun Menajeri Damiano Drago, bu fiyatın 2 milyon Euro’ya kadar çekilebileceğini belirtti.

YÜKSEK MAAŞ İSTİYOR

Akrep’in bir diğer hedefi ise son olarak Espanyol forması giyen Brezilyalı futbolcu Naldo oldu. İspanyol ekibiyle sözleşmesini tamamlayan ve boşta bulunan 32 yaşındaki futbolcuyla temas kuran Antalyaspor, bu görüşmeden de beklediği sonucu alamadı. Kırmızı-Beyazlılar, Brezilyalı futbolcunun talep ettiği maaşı yüksek bularak transferi beklemeye aldı.

BU HAFTA BİTİRİLMESİ PLANLANIYOR

Antalyaspor’un, mevcut isteklerde geri adım atılmaması halinde her iki futbolcunun transferinden de vazgeçeceği gelen haberler arasında yer aldı. Kırmızı-Beyazlılar, yaşanan gelişmelerle birlikte listede yer alan diğer isimlere yönelirken, bu hafta içerisinde transfere son noktayı koymayı planlıyor.

KORAY GEÇGEL