NALDO TÜRKİYE’DE İKİ TAKIMDAN DAHA TEKLİF ALDIĞNI DUYURDU

Antalyaspor'un Espanyol'dan transfer ettiği Edinaldo Gomes Pereira, Antalyaspor'dan önce Türkiye'den iki takımdan daha teklif aldığınu açıkladı. Brezilyalı futbolcu, Beşiktaş ve Trabzonspor ile görüşmelerin olduğu, tercihini Antalyaspor'dan yana kullandığını söyledi

Antalyaspor'un Brezilyalı oyuncusu Naldo, milli maç arasında özel açıklamalarda bulundu. Hem Türkiye hem de farklı ülkelerden transfer teklifleri aldığını belirten Brezilyalı stoper, Antalyaspor'u tercih etmekle doğru bir karar aldığını sözlerine ekledi. Daha önce bir radyo programında Beşiktaş ile menajerinin görüşme gerçekleştirdiğini ifade eden deneyimli savunma oyuncusu, kendisiyle yapılan röportajda Trabzonspor'la da masaya oturduğunu ifade etti. Espanyol forması giydiği dönemde Trabzonspor'dan teklif aldığını ancak sözleşmesini İspanya'da tamamlamak istediği için olumlu yanıt vermediğini söyledi. Brezilyalı futbolcu, "Geçen sezon Espanyol forması giyerken Trabzonspor'dan bir teklif aldım. Ailemle birlikte 1 yıl daha Espanyol forması giymemin daha doğru olacağını düşündük. Bu sezon başında da gelen tekliflerin yanında Antalyaspor'un teklifini, projesini daha uygun buldum" ifadelerini kullandı.

ANTALYASPOR'DAKİ PROJE İLGİSİNİ ÇEKTİ

Antalyaspor'u tercih etmesindeki gerekçeleri de paylaşan başarılı savunma oyuncusu, "Buradaki proje ve bana olan yaklaşım ve benim de takıma katacağım katkıyı da düşünerek Antalyaspor'un doğru tercih olacağını düşündük. Bu muhteşem ortamda olduğum için çok mutluyum" diye konuştu.

"SÜPER LİG GÜÇLÜ BİR LİG"

Süper Lig'in zor bir lig olduğuna vurgu yapan Naldo, "Çok güçlü ve rekabetçi bir lig. Büyük takımlar ve bunun yanında daha mütevazı takımlar var. Ancak dengeli bir oyun oynayabiliyorlar. Maç kazanmak zor" dedi.

ERSUN YANAL YORUMU

Antalyaspor'da yaşanan teknik direktör değişikliği için ise 32 yaşındaki futbolcu, şunları kaydetti: "Türkiye'de çok fazla zaman geçirmedim. Çok fazla bilgi sahibi değilim. Tamer hoca ile kısa bir birlikteliğimiz olmuştu ve istenilen sonuçlar alınamadığı, istenilen oyuna varılamadığı için bir ayrılık yaşandı. Hocamızla daha yeni tanıştık. Geçen zamanda ben hocama hocam bize en kısa sürede adapte olacaktır."

 DHA