NALDO KÖPRÜLERİ YIKTI

Antalyaspor ile sözleşme uzatma görüşmelerinden sonuç alamayan Brezilyalı savunma oyuncusu Naldo, ilk kez pazarlıklarla ilgili olarak konuştu.

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin’in, “Bizim teklif ettiğimiz rakama gelmesini bekliyoruz” dediği deneyimli futbolcu, aradaki farkın büyük olduğuna dikkat çekti. Anlaşma olasılıklarının düşük olduğunu belirten 33 yaşındaki futbolcu, “Onların teklif ettiği ve benim beklentilerim arasında fark var. Başka kulüplerden teklifler var. Sadece Türkiye’den değil Katar’dan da teklifler var. Menajerim bu teklifleri yönetiyor. Yeni teklifleri değerlendiriyorum, Antalyaspor ile yeni bir sözleşme yapacağıma inanmıyorum” ifadelerini kullandı.

38 MAÇTA 5 GOL ATTI

Antalyaspor formasıyla 2 sezon mücadele veren ve 38 maçta süre alan Naldo, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 33 yaşındaki tecrübeli stoper, 7 defa sarı kart gördü.

LIS AKREP’İ REDDETMİŞ

Ruud Boffin’in de sözleşme uzatma teklifini kabul etmediği Antalyaspor’un, Altay ile yollarını ayıran file bekçisi Mateusz Lis’e resmi teklifte bulunduğu açıklandı. Ülkesindeki bir medya kuruluşuna açıklamada bulunan Polonyalı eldiven, Antalyaspor’un kendisine transfer teklifinde bulunduğunu açıklarken, “Southampton’dan teklif gelince diğer kulüplerle ilgilenmedim. Sadece İngiliz ekibini düşündüm” sözlerine yer verdi.

HABER MERKEZİ