MUTLULUĞA EVET DEDİLER

Antalya’nın tanınmış iş adamlarından İbrahim Yıldırım’ın kızı Şerife Yıldırım, Denizim Parkta düzenlenen muhteşem bir tören ile Kaan Özzencir ile dünya evine girdi.

İbrahim Yıldırım ve damadın babası Necmi Özzencir’in konukları kapıda karşıladığı gecede çiftin nikahını Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin kıyarken Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de nikah şahidi oldu. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğüne ellerinde meşaleler bulunan arkadaşlarının arasından geçip tören alanına gelen çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Aksu Belediye Başkanı alil Şahin’in  kıydığı nikah ile dünya evine giren çift, ilk danslarının ardından masa masa dolaşarak davete katılan herkese teşekkür etti. Pistin bir an boş kalmadığı gecede gönüllerince eğlenen davetliler, renkli görüntüler sergiledi.

DAVETLİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Şerife ve Kaan Özzencir çifti, nikah seronomisinin ardından davetlilerle selamlaşarak eğlencenin startını birlikte verdiler. İlk dansın ardından gecenin sonuna kadar eğlenen çifti yakın arkadaşlarıda yalnız bırakmadı. Muhteşem bir atmosferde açık alanda gerçekleşen düğünde, davetliler pandemi kurallarını da ihmal etmeyerek maske takmaya özen gösterdiler.

HABER MERKEZİ