Mutlu sona yakın

Soner Dikmen ve Kenan Piric transferlerini bitiren Antalyaspor’da West Ham United’ın genç futbolcusu Luizao için de mutlu son yakın. Alex de Souza’nın kadrosunda görmek istediği 22 yaşındaki stoperin transferi için önemli mesafe kaydedildi.

Transfer engelini kaldırabilmek için yoğun mesai harcayan Antalyaspor, tahtasını henüz açamamasına rağmen orta sahaya Soner Dikmen ve kaleye de Kenan Piric takviyelerini yaparken, diğer bölgeler için çalışmalarını sürdürüyor. Savunmaya, kanatlara ve santrafor bölgesine transfer planlayan Kırmızı-Beyazlılar, Brezilyalı stoper Luizao için de önemli yol kat etti.

ALEX ISRARLA İSTİYOR

Alex de Souza’nın ilk teknik adamlık deneyimini yaşadığı Sao Paulo U20 Takımı’nda forma giyen 22 yaşındaki stoper, Ocak 2023’te İngiliz ekibi West Ham’ın genç takımına transfer oldu. İngiliz ekibinin A takımında henüz süre alamayan genç Brezilyalı, oynayabileceği bir takıma gitmeye sıcak bakıyor. Eski hocası Alex de Souza’nın ilgisinden memnun olan Luizao, Antalyaspor’a da yeşil ışık yaktı. West Ham United ile transfer için görüşmelerini sürdüren Antalyaspor’un mutlu sona ulaşması bekleniyor. 

SÖZLEŞMESİ 2026’DA BİTİYOR

West Ham ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Luizao, geçen sezon Premier Lig 2’de 18 maça çıktı. 3 kez gol sevinci yaşayan başarılı futbolcu, EFL Trophy’de de 5 kez forma giydi. West Ham’da A takım forması giyememesine karşın Sao Paulo’dan tecrübesi bulunan Luizao, Brezilya ekibiyle Serie A’da 14 maça çıkıp, 1 kez de gol sevinci yaşadı. Genç futbolcu, Sao Paulo ile toplamda ise 20 resmi karşılaşmada boy gösterdi. 

BAŞKA ALTERNATİFLER DE VAR

Bonservisi Fenerbahçe’de olan Emir Ortakaya için de girişimlerde bulunan ve dönüş bekleyen Kırmızı-Beyazlıların listesinde başka alternatifler de bulunuyor. Yapılacak görüşmelerin ardından net kararın verilmesi bekleniyor.