MUSTAFA SAK, KÖK’TEN 2 ÖDÜL BİRDEN ALDI

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) KÖK Ödülleri sahiplerini buldu. Mustafa Sak'ın sahibi olduğu ve 2 ödül birden alan ADOPEN’in ödülleri Davut Çetin tarafından bizzat takdim edildi. Sak’a ödüllerini veren Davut Çetin, sosyal medyadan da ayrıca tebriklerini iletti.

 ATSO’nun geleneksel ödüllerini tek çatı altında birleştiren Kente Önem Katanlar (KÖK) ödülleri Başkan Davut Çetin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından sahiplerine ulaştırıldı. Pandemi nedeniyle toplu ödül töreni yapılmazken, Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, ATSO’da kabul ederek veya kurumları tek tek ziyaret ederek kazananlara ödüllerini sundu.

TEBRİK MESAJI PAYLAŞILDI

Davut Çetin, KÖK listesinde döviz kazandıran hizmetlerde birinci olan, Türkiye'nin ilk ve ikinci 500 firmaları arasında yer alan listede de baş sıralarda bulunan ADOPEN’e ödülleri bizzat kendi ziyaret ederek verdi. ADOPEN’in sahibi Mustafa Sak’a 2 ödül birden takdim eden Çetin, bu anı da sosyal medya hesaplarından şu mesajla paylaştı: “Döviz Kazandırıcı Hizmetler İhracat Döviz Geliri 1’incisi ve Türkiye’nin İlk 500 Sanayi Kuruluşu arasında yer alarak 2 ayrı ödül alan ADOPEN Plastik ve İnşaat Sanayi firmamızı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının katlanarak sürmesini temenni ediyoruz.”

HABER MERKEZİ