MÜSİAD PROTOKOL VE HALKI İFTARDA BULUŞTURDU

MÜSİAD Alanya Şubesi tarafından Akçatı Mahallesinde düzenlenen iftar ilçe protokolü ile mahalle sakinlerini buluşturdu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şubesi tarafından 2019'da başlanan ancak pandemide ara verilen köy iftarları bu yıl hastalığın seyrinin düşmesi ile birlikte yeniden başladı. İlki Çukuryurt Mahallesinde yapılan köy meydanı iftarının ikincisi protokolünde katılımı ile Akçatı Mahallesinde köy sakinlerinin katılımı ile yapıldı.

İftar programına Kaymakam Fatih Ürkmezer, Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Müftü İhsan İlhan, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Ahmet Çakan, Alanya MÜSİAD Şube Başkanı Mustafa Durusoy, MÜSİAD üyeleri ve Akçatı sakinleri aileleri ile birlikte katıldı.

İftar öncesinde Müftü İhsan İlhan tarafından Kur'an-ı Kerim okunup ezanla birlikte iftar duası yapılıp oruçlar açıldı. İftar duasının ardından Akçatı muhtarı Alaaddin Özcan iftara katılım gösterenlere teşekkür etti.

HABER MERKEZİ