Muratpaşa’da yaşanan çöp sorunu devam ediyor

CHP’li Muratpaşa Belediyesi sınırları içerisinde yaşanan çöp sorunu her geçen gün büyüyor. Kentin merkezindeki birkaç noktada hem gündüz hem de gece kaydedilen içler acısı çöp manzaraları vatandaşı bezdirmeye devam ediyor.

Antalya Lider Gazetesi olarak son aylarda sık sık gündeme getirdiğimiz çöp sorunu katlanarak büyümeye devam ediyor.


CHP’li Muratpaşa Belediyesi’nin sınırları içerisinde kalan merkezi mahallelerde vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntüler Antalya’nın ‘sahipsiz kent’ olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Her yıl milyonlarca turisti ağırlayan dünyanın en önemli turizm lokasyonlarından biri olan Antalya’nın merkezinde çöp konteynerlerinin etrafında çöp dağları oluştuğu görüntülendi.


VATANDAŞLAR BELEDİYEYİ HİZMETE DAVET ETTİ

Kentin farklı noktalarında vatandaşlar tarafından hem gündüz hem de gece saatlerinde kaydedilen görüntülerde çöp konteynerlerinin etrafında biriken çöplerin toplanmadığı görüldü. Kötü koku yayması ve görüntü kirliliğine sebebiyet vermesi sebebiyle oluşan kötü manzaraya vatandaşlar tepki gösterdi. Belediyeyi hizmete davet eden vatandaşlar kentin kanayan yarası haline gelen çöp sorununu en kısa zamanda yapıcı şekilde ortadan kaldırılmasını talep etti.