MUKAIRU'YA RESMİ TEKLİF

Antalyaspor'un yükselen değeri Paul Mukairu, yeniden transfer piyasının zirvesine yerleşti. Kırmızı-Beyazlıların 3.5 milyon Euro civarında bonservis beklentisinin olduğu Nijeryalı futbolcu için kulübe resmi tekliflerin geldiği ve pazarlıkların başladığı öğrenildi.

Antalyaspor'un son haftalardaki formda ismi Paul Mukairu, yeniden transfer gündeminin zirvesine oturmayı başardı. Sezon başı transfer döneminde de pek çok teklif alan Nijeryalı futbolcu için yeni resmi teklifler kulübe ulaşmaya başladı. Teklif gönderen kulüplerin isimleri sır gibi saklanırken,  genç futbolcu için pazarlıklar devam ediyor. Antalyaspor'un 3.5 milyon Euro civarında bonservis beklentisi olduğu öne sürülürken, pazarlıkların bitme aşamasına geldiği ve 21 yaşındaki futbolcunun, devre arasında takımda ayrılma olasılığının yüksek olduğu öğrenildi.

3 MİLYON EURO İSTEDİ

Geçen sezonu Belçika devi Anderlecht'te kiralık olarak geçiren Mukairu için sezon başında da pek çok teklif gelmiş ve İngiliz temsilcisi Nottingham Forrest en ısrarcı kulüp olmuştu. Antalyaspor, 3 milyon Euro bonservis bedeli belirlemiş, Nottingham Forrest ise 2.3 milyon Euro'da kaldığı için transfer gerçekleşmemişti.

İLERİ UÇTA PERFORMANSI YÜKSELDİ

Haji Wright ve Enzo Crivelli'nin sakatlığı gerekçesiyle takımın en önemli gol silahi haline gelen Mukairu, son haftalarda ortaya koyduğu performansla da dikkat çekti. Kariyerinde ilk kez 3 maç üst üste gol atma başarısı gösteren Nijeryalı; Altay, Hatayspor ve Alanyaspor filelerini havalandırarak, takımının en golcü isimleri arasına adını yazdırdı.