MUKAIRU PAZARLIĞI

Antalyaspor ile Nottingham Forest arasında Paul Mukairu'nun transferi için yapılan görüşmeler devam ediyor. Pazarlık kapsamında Antalyaspor'un 3 milyon Euro istediği, İngiliz ekibinin ise 2.3 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

Kiralık olarak Belçika devi Anderlecht formasını giydikten sonra Antalyaspor'a geri dönen Pual Mukairu, yine yol ayrımına geldi. İngiltere'nin köklü ekiplerinden Nottingham Forest tarafından resmen istenen Nijeryalı futbolcu için yapılan pazarlıkların detayları belli oldu. Geçtiğimiz sezon başında 2.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Anderlecht'e kiralanan ve bu bedelin düşürülme talebini kabul etmediği için futbolcusunu geri çağıran Antalyaspor, bu kez 3 milyon Euro talep ediyor.

SONRAKİ SATIŞTAN PAY İSTİYOR

İngiltere Championship ekibinden Mukairu'nun bonservisi için 3 milyon Euro isteyen Kırmızı-Beyazlı yetkililer, sonraki satıştan da yüzde 25 pay şartı koydu. Antalyaspor'un bu rakamlardan geri adım atmak istemediği öğrenilirken, İngiliz ekibinin teklifi ise bunun altında kaldı.

2.3 MİLYON EURO TEKLİF

Nijeryalı futbolcuyu kadrosuna katmakta ısrarcı olan ve yaklaşık 1 aydır pazarlık halinde bulunan Nottingham Forest'ın teklifi ise 2.3 milyon Euro. Ada temsilcisinin sonraki satıştan pay teklifi de yüzde 15'te kaldı.

BÜNYAMİN İLE TARTIŞTI

Fenerbahçe mücadelesinde kadroya alınmayan Paul Mukairu, geçtiğimiz hafta yapılan antrenmanda Bünyamin Balcı ile yaşadığı tartışma sebebiyle cezalandırıldığı öğrenildi. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da ısrarla geri çağırdığı 21 yaşındaki futbolcunun satışına da onay verdiği öğrenildi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Nijeryalı futbolcunun, antrenmanlarda yer alması da dikkat çekiyor.

TRANSFER ENGELİ TEHLİKESİ

Antalyaspor, 2019-2020 sezonunda forma giyen Aatif Chahechouhe'nun alacaklarından dolayı transfer engeliyle karşı karşıya gelirken, kulübe henüz konuyla ilgili olarak bir tebliğ olmadığı öğrenildi. Mahkemenin, Faslı futbolcuyu haklı bulduğu ve Kırmızı-Beyazlıları 1.2 milyon Euro ödemeye mahkum ettiği ifade edilirken, bir kulüp yetkilisi henüz kulübe gelen bir şeyin olmadığını ve aradaki pürüzün görüşmelerle çözülebileceğine vurgu yaptı.