MUKAIRU İÇİN 7.5 MİLYON EURO!

Anderlecht 2.5 milyon Euro'yu düşürmek istiyor, İtalya'dan 7.5 milyon Euro'luk teklif var!

MUKAIRU İÇİN MİLANO DERBİSİ

Anderlecht, satın alma opsiyonuyla Antalyaspor'dan kiraladığı Paul Mukairu'nun 2.5 milyon Euro olan bonservis bedelini düşürmek için pazarlık yapmaya hazırlanırken, İtalya'dan sürpriz bir gelişme yaşandı. İtalyan devleri Inter ve Milan'ın Nijeryalı futbolcu için 7.5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı yazıldı.

Sezon başı transfer döneminin son gününde Antalyaspor'dan Anderlecht'e satın alma opsiyonuyla kiaralanan Paul Mukairu için İtalyan devleri Inter ve Milan rekabet içerisine girdi. Satın alma opsiyonunu elinde bulunduran Anderlecht'in, Mukairu'nun performansından memnun olmadığı ve takımda kalabilmesi için bonservis bedelinin düşürülmesini isteyeceği yönündeki haberler Belçika basınına sızdırılırken, İtalya'dan gelen sesler dikkat çekti. Pek çok Avrupa kulübünün radarına giren Nijeryalı futbolcu için İtalya şampiyonu Inter ve bu sezon eski günlerine dönüş sinyali veren aynı şehrin takımı Milan yarışa girdi.

CONTE İSTİYOR

Tottenham, Roma, Milan, Ajax ve Bayer Leverkusen gibi Avrupa'nın dev kulüplerinin de takibe aldığı belirtilen 21 yaşındaki golcü için 5 milyon Euro civarı bir bedelin gözden çıkarıldığına vurgu yapılıyordu. İtalyan medyasına yansıyan haberlerin detayında ise Inter'in de devreye girmesiyle bu rakam daha da yükseldi. Inter Teknik Direktörü Antonio Conte'nun raporu doğrultusunda transfer için girişimlerin başladığı da gelen haberler arasında yerini aldı.

SANCHEZ SATILIRSA...

Milan Sportif Direktörü Paolo Maldini'nin de takımda görmek istediği Mukairu'nun bonservisinin 7.5 milyon Euro barajında yer alacağı ifade ediliyor. İtalyan ekipleri bu konuda pazarlık yapmayı planlarken, Inter'in Alexis Sánchez'i satması halinde bu bonservis bedelini ödeyerek transferi tamamlayabileceği vurgulanıyor.

ALMANYA'DAN DA 3 KULÜP

Başarılı futbolcu için Almanya'dan da 3 kulübün ilgisi söz konusu. Daha önce de basında adı çıkan Bayer Leverkusen'in yanı sıra Leipzig ve Werder Bremen'in de Nijeryalı için istekli olduğu ifade edildi. Özellikle Bundesliga'nın son yıllarına damgasını vuran Leipzig'in resmi girişimlere başladığı da iddialar arasında yer alıyor.

İtalya'nın önde gelen haber sitelerinden Calciomercato, Inter ile Milan arasındaki Mukairu savaşını her iki takımın teknik direktörü Antonio Conte ve Stefano Pioli'nin fotoğraflarını kullanarak okuyucularıyla paylaştı.