MUKAİRU ANDERLECHT'TE

Belçika'nın ünlü kulüplerinden Anderlecht, Antalyaspor'un Nijeryalı golcüsü Paul Mukairu'yu satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı. Kırmızı-Beyazlıların genç futbolcusu Harun Alpsoy da 1. Lig ekiplerinden Altay'ın yolunu tuttu

Geçtiğimiz sezon başında altyapıdan A takıma çıkarılan Paul Mukairu'yu, Belçika'nın dev kulübü Anderlecht renklerine bağladı. Avrupa'nın pek çok kulübünün transfer listesinde yer alan Nijeryaalı futbolcu, satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına Belçika ekibinin yolunu tuttu.

4 GOL ATTI

Önceki sezon Antalyaspor U19 takımında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Paul Mukairu, geçtiğimiz sezon başında A takıma dahil edildi. Kırmızı-Beyazlı formayla bugüne kadar 34 maça çıkan 20 yaşındaki futbolcu, 4 kez gol sevinci yaşarken, 2 kez de arkadaşlarını golle buluşturdu.

HARUN ALPSOY ALTAY'DA

Antalyaspor'un genç oyuncularından Harun Alpsoy da 1. Lig ekiplerinden Altay'ın yolunu tuttu. 1 yıllığına İzmir ekibine kiralanan 23 yaşındaki futbolcu, Kırmızı-Beyazlı formayla bugüne kadar 51 maçta 6 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

HABER MERKEZİ